i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:27, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/11 Kerub-dromedar
PostPosted: 22:15, 20-11-2006 
droid

http://www.sendspace.com/file/30f0pd

Nos?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:35, 21-11-2006 
droid

Nos!

Azt kell h mondjam nem rossz. Bár ahoz képest h mien igényes, és igéretes az intró, a bassline kissé csalódást nyujtott.. nem kidolgozott! viszont kb ez az egyetlen része amnibe bele tudnék kötni! szal én azt mondanám h fogd a basslineod, filterezd meg torzítgasd izotope Trash, vagy Amplitube ot ajánlom ezekre, esetleg layerezd a basslineodat (különböző filterezett verziókat raksz egymásra, minn pl egy band pass es, és egy low passes), és akkor már nem tok belekötni! :)

mivel dolgoztál? mer a phaser a bassen oan minn reasönben mikor túl van küldve?! :)
hja és a padok meg dallamok nagyon bejönnek! grats!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 21-11-2006 

Hát. Nem túl jó... :S
Már az intro elvette a kedvem, ugyanis van a szintik mellett az a one shot hang, ami egyáltalán nem harmonizál a többi hanggal. A basszus tényleg nem jó, de nem csak magán a hangon kéne változtatni, hanem a játékterén is, ugyanis teljesen monotonná teszi a zenét ez a nyolcadokra bepakolás. Ugyanezen okból tudom javasolni, hogy a dobokon is többet variálj, főleg a cineknél érztem már fejfájás körüli monotonitást. Egy zene folyamatosan változik, és az nem csak abban nyilvánul meg, hogy néha beteszel egy plusz hangot, néha meg kiveszel egyet.
Így elsőre ennyit tudok mondani, aztán ha ezeket fejben tartod, és megvalósítod, akkor következő hónapban már egy sokkal kiforrottabb zenét tudsz felrani :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 21-11-2006 
original nuttah

Igazuk van az eddigi hozzászolóknak, ez még nem az igazi :?
Amugy ahogy épited a zenét kicsit Klutehoz tudnám hasonlítani, de ez nem azt jelenti h copyztál. De abban biztos vagyok hogy reason-el irtad mert hallani rajta nagyon és ha majd a masteren tudsz ugy javitani h ne lehessen feklsmerni akkor lesz az igazi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:50, 21-11-2006 
droid

Viszonylag tisztán szól, ami szentem naon fontos, ezért bigup.

IMHO érzéked van hozzá, nem is kevés, kicsit, kicsit vadítanál a soundon plusz 1-2 variáció és tonnaszámra lehetne nyomatni korongon

:D

Sok sikert a további művek készítéséhez :wink: .

(Szentem nincs annyira Reasonös hanguzása, max xsak annyiban, h nem elég tömör (vagy nemtom h fejezzem ki magam), meg 1 hang ismerős volt, amit Reason szintijéből én is felhasználtam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:23, 23-11-2006 
NewCityBass

en semmi melyet nem hallok :( meg a dobok is vekonykak jah meg sztm is nagyon durvan reason.. de amugy jo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 23-11-2006 
droid

Hi!
Elöször is köszönet az épitő kritikákért!Bár kevesebb pozitivumot olvastam mint negativumot ,de igy legalább jobban odafigyelek majd a részletekre...itt van pl ez a basszus ,ami senkinek sem tetszett és ezzel én is igy vagyok :cry: (valojában nem is nagyon van bass ,ugyhogy nincs miröl beszélnem...).Ha lehetne raknék bele vm-t ,DE SAJNA ELVESZTETTEM A SÁVOKAK!!! :cry:
Amugy reason...ez stimm...
Még annyit hozzáfűznék ,h nem mostanság készült ez a muzsika...(azóta már megtapasztaltam a cubase gyönyöreit!) :twisted:

...peace

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]