Rottweiler wrote:
Meghallgattam a cuccot, teccetős, maga a téma, jó kis dancefloor shock, de az egész hangzás nekem üregesnek tűnik.
ureges = ures? mert ha igen, akkor erre azt tudom mondani, hogy pl a dob sztem mar suru, talan meg vmi vokal kene bele de massal igazan mar nem pakolnam tele...
Rottweiler wrote:
Így alapból tetszik ,de szerintem nagy hangerőn kicsit fájna a magas, meg az egészet nem tudom elképzelni, hogy egy club rendszerén hogyan szólna (naon csattog)
nemhinnem hogy fajna, volt egy joval "magasabb" verzio, de visszavettem belole, persze biztos lehetne meg rajta finomitani
Rottweiler wrote:
Ha minden igaz, akkor pénteken + szombaton is lesz egy partym, szerintem letesztelem a stufát, mert egyébként bejön, szettbe beleraknám (bár ilyen stílusú zenéket nem játszok).
hat szerintem egy 96 kbps-es kliptol ne vard hogy jol szoljon majd a buliban

scum daddy wrote:
a vibe elég fasza, a soundhoz meg nem tudok hozzászólni ahhoz túl alacsony a bitrate, talán emiatt érzem azt is, h a bass eléggé kásás
igen, a bassre mar masok is szoltak, hogy egy kicsit hamiskas :]
scum daddy wrote:
de az egyik snare tényleg kilóg picit, lehet csak túl hangos, de mondom, alacsony a bitrate erősen bezavar azért
na majd ezen segitek akkor

scum daddy wrote:
a kongára meg sztem egy kis reverb kéne és hello
ja meg ahogy kimennek a témák pl a gitár oda még vmi ötlet nem ártana sztem így picit olyan mintha kikapcsoltad volna csak
vmi roll, másik break a végére, vagy delay a gitárra és elúszik, vagy vmi ilyesmire gondolok
mindket javaslat abszolut helyenvalo
koszonet a segitsegert, meg gyujtom az otleteket (es az erot), aztan atgyurom amennyire csak tudom