Üdv!
Hát igen! A "hej-hej" vokál azért van benne, mert ezt találtam a sok, nem éppen használható téma közül a leg ide illőbbnek!...
Aztán, megint az történt, hogy elkalandoztam erősen az eredetileg tervezett vonaltól, elképzeléstől és a zongorával elhülyéskedett dallamaim befirkálása után, azon kaptam magam, hogy valami iszonyatos popular, disco dnb-t sikerült alkotnom! Hát innentől kezdve már úgy voltam vele, hogy nem törlök vissza semmit! Kerestem hozzá valami jó kis "hej-hej"-t meg egy igazi közhely szöveget (it's in the way...bla, bla) azt jó van!

Összeraktam, beállítgattam valahogy és mentem sörözni a partra! Oda fele letekertem a verda ablakait és a kacskaringózó utón, a napsütésben meghallgattam mit alkottam! Egy polifon, napernyő, fürdőgatya és egy törölköző társaságában, halvány mosollyal az arcomon és természetesen kicsit már megkészülve nyugtáztam a dolgot!...
A kick és snare problémák a szokásos maszter szarkodások eredménye, ami mindig probléma lesz, míg nem szerzek valami épkézláb lehallgató rendszert! Amíg fülesben dolgozok, addig ez nem nagyon javítható! Vaktában persze tudok hangolni, erősíteni, de nem hallom a jó beállítást fülesben!...
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
További szép napot!