i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:06, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/09 paperdog - It's in the Way
PostPosted: 02:03, 08-09-2006 
ujonc

Üdv mindenki!

Nos, hát! Igencsak régóta jártam itt, főleg saját szerzeménnyel, de hát a nyáron inkább csak zülötem, mint dolgoztam! :)

Természetesen van új track, amit most meg is mutatok a nagyérdeműnek! Azért el kell mondjam, hogy nem az életem egyik nagy művéről van szó! Inkább csak ilyen könnyed megnyilvánulás részemről, amit saját magam szórakoztatására készítettem! Erősen populáris téma, vokálal és zongororával! Amolyan tingli-tangli tinédzser dnb a nagy nyári táncolgatásokhoz!

A komolyabb témák már készülnek és hamarosan mutatom is őket, de sajnos technikai problémák is felléptek! A fülesem egyszerűen széthullott és a kölcsönkért füles is beadta a kulcsot, így most erősen zsét kell gyűjtsek egy újra!...na, de elég a szövegből!

Tehát:

paperdog - It's in the Way...

link: http://zeebowski.uw.hu/its_in_the_way.mp3

Természetesen vélemény, kritika doszt és forever paprikás gulyás!...

béke

Last edited by paperdog(r) on 14:38, 08-09-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:34, 08-09-2006 
original nuttah

szép munka, szerintem a snaren van mit állítani, eléggé tockos hangja van és kicsit sok is a kickhez képest.
ami pedig már csak szőrszálhasogatás, nem teknikai probléma, nagyon butának találom ezt a héj-héj hangot, de ez persze csak az én lelki világom mondandója.

meg miért kell? >>>, <<<? Enélkül is latja mindenki. Fekete pont. :lol:

bigup

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:26, 08-09-2006 

"tockos hang" :lol: Ez jó :)
Amúgy szerintem az nagyobb para, hogy a kick gyenge. Tehát első sorban inkább azon kéne erősíteni. A hejj hejj szerintem sem a legjobb választás, de nem is rossz. Szalbeleillik a zenébe meg minden, csak nekem erről a kocsmai verekedések nyitómondatai jutnak eszembe :)
Amúgy jó kis zene lett ismét ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 08-09-2006 
ujonc

Üdv!

Hát igen! A "hej-hej" vokál azért van benne, mert ezt találtam a sok, nem éppen használható téma közül a leg ide illőbbnek!...
Aztán, megint az történt, hogy elkalandoztam erősen az eredetileg tervezett vonaltól, elképzeléstől és a zongorával elhülyéskedett dallamaim befirkálása után, azon kaptam magam, hogy valami iszonyatos popular, disco dnb-t sikerült alkotnom! Hát innentől kezdve már úgy voltam vele, hogy nem törlök vissza semmit! Kerestem hozzá valami jó kis "hej-hej"-t meg egy igazi közhely szöveget (it's in the way...bla, bla) azt jó van! :) Összeraktam, beállítgattam valahogy és mentem sörözni a partra! Oda fele letekertem a verda ablakait és a kacskaringózó utón, a napsütésben meghallgattam mit alkottam! Egy polifon, napernyő, fürdőgatya és egy törölköző társaságában, halvány mosollyal az arcomon és természetesen kicsit már megkészülve nyugtáztam a dolgot!...

A kick és snare problémák a szokásos maszter szarkodások eredménye, ami mindig probléma lesz, míg nem szerzek valami épkézláb lehallgató rendszert! Amíg fülesben dolgozok, addig ez nem nagyon javítható! Vaktában persze tudok hangolni, erősíteni, de nem hallom a jó beállítást fülesben!...

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!

További szép napot!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]