i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:13, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/08 Amiga - Daarenbezt
PostPosted: 00:33, 18-08-2006 
ujonc

Üdvözlet mindenkinek..

Friss arc vagyok a D'n'B scene-n.. Eddig a trance és a goa tette ki az összes zenéimet, de nemrégiben igencsak rákaptam erre a stílusra is.. És némi erőt véve magamon, kicsit a dallamosabb irányzathoz tettem a névjegyemet.. Az adott linken és itt is valamint MSN+MAIL keresztül is lehet értekezni velem, illetve fikázgatni.. Ez a második D'n'B zeném, ezért a kritikát ennek fényében kérném idelőni!
THX!!

http://www.vittorio.hu/tar/shamensnc_-_ ... nbrezt.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:11, 18-08-2006 
droid

Hat latszik hogy trenszes voltál. Nekem ez a vonal nem jön be dnbbe. De jok a témák. Meg az is tetszik hogy több van. Viszont eléggé clippel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 18-08-2006 
droid

nah isten hozott a szénában :D nekem bejön ez a vonal és jók az 5leteid is.. ugyanakkor tényleg nagyon koszosan szól főleg az elején amikor azok a cinek szólnak... aztán 0:51 körüli váltás után ahool bejön az a kinais hangszer ott letisztul az egész onnantól elkezd tecceni igazán :) de a bass pl szerintem végig túl hangsújos. és nem olvad egybe igazán a dobokkal szerintem.. és néhe a cinek meg a percussionök is minnha külön szólnának.. a bassre pl kipróbálhatnál 1 filtert rápakolni h néha csak a nagyon mály tartomány szóljon szerintem jól szólna néhány paddal.. a hangerőgondokat meg szerintem simán meg lehet oldani ha leszeded mindennek a hangerejét és ujra elkezded beállítgatni őket monjuk a lábdobtól kezdve.. nagyon egyszerű technika és hatásos szerintem. de jó lesz ez csak igy tovább ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 18-08-2006 
piper

:wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 18-08-2006 
ujonc

szerintem nagyot üt a zenéd :rave: ,tényleg vannak maszterelési problémák de ennek ellenére nagyon komolyan szól,az első 10-20 másodpercben a cinek kicsit "káoszolva" szólnak,de később tényleg kitisztul és onnantól letépi a fejed :wink:
szerintem semmi baja a bsszusnak,nem baj az hogy hansúlyos elég jól szól ahoz hogy megérdemelje ezt
mindenesetre nálam 5ből 5ös
mindenképpen maradj ennél a trance and basses dallamosabb stílusnál,goás trances múltadból adodóan ez nagyon fog menni
na további sok sikert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 18-08-2006 
ujonc

Köszönöm mindenkinek.. Alapból az FL ( Fruity Loops ) hibáival vannak a gondjaim, na meg a 7.1-el, amin kotyvasztom a zenéket.... A mastert soha sem sikerült még normálisan összeraknom egyetlen zenémben sem.. Néha sikerül eltalálni ezt-azt, de kimondottan jó mastert csak a stúdiós havernál tudnám elérni.. De egy zene kimasterelése, szimpla 3-4 óra.. óránként baráti áron 3000.. Szal ahhoz, hogy hallgatható legyen, szinte elegendő ez is, ahogy van.. De megjegyzem, hogy azon vagyok, hogy minél jobb dolgokat passzintsak össze... Köszönöm a technikai hozzáfűzéseket.. Érdemes odafigyelnem akkor a sok kis poti csavargatásához.. Ahhoz nekem sok türelmem nincs sajnos :? De segáz.. Örülök, hogy az első és legnehezebb akadályt jól vettem... Még jelentkezem... Peace :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 18-08-2006 
original nuttah

Shamen wrote:
Köszönöm mindenkinek.. Alapból az FL ( Fruity Loops ) hibáival vannak a gondjaim, na meg a 7.1-el, amin kotyvasztom a zenéket.... A mastert soha sem sikerült még normálisan összeraknom egyetlen zenémben sem.. Néha sikerül eltalálni ezt-azt, de kimondottan jó mastert csak a stúdiós havernál tudnám elérni.. De egy zene kimasterelése, szimpla 3-4 óra.. óránként baráti áron 3000.. Szal ahhoz, hogy hallgatható legyen, szinte elegendő ez is, ahogy van.. De megjegyzem, hogy azon vagyok, hogy minél jobb dolgokat passzintsak össze... Köszönöm a technikai hozzáfűzéseket.. Érdemes odafigyelnem akkor a sok kis poti csavargatásához.. Ahhoz nekem sok türelmem nincs sajnos :? De segáz.. Örülök, hogy az első és legnehezebb akadályt jól vettem... Még jelentkezem... Peace :wink:

ahhoz nemkell studio, hogy ennél jobban szoljon :wink:
nagyon sokat dob egy zenén ha jól szól

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 18-08-2006 
ujonc

Utóbbit fejtsd majd ki légyszíves, mert a hogyan szóljon jobbanban eléggé amateur vagyok.. Bár 92 óta nyűvöm a zenekészítés rögös útját.. De attól még nemtudom, hogy mitől szólhatna jobban. Alapvető baj, hogy 7.1 a rendszer, amin zenélek.. Tehát amit itt hallok, az lényegesen máshogy jön le egy alap stereo hangcuccon, még ha minőségi is a zene.. Nekem itt jól szólt..... De most kihagyok pár napot, és meghallgatom, hogy mik azok a pontok, ahol csinosítgatni kell.. Köszi!!! :) Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 18-08-2006 
partiarc

Shamen wrote:
Utóbbit fejtsd majd ki légyszíves, mert a hogyan szóljon jobbanban eléggé amateur vagyok.. Bár 92 óta nyűvöm a zenekészítés rögös útját.. De attól még nemtudom, hogy mitől szólhatna jobban. Alapvető baj, hogy 7.1 a rendszer, amin zenélek.. Tehát amit itt hallok, az lényegesen máshogy jön le egy alap stereo hangcuccon, még ha minőségi is a zene.. Nekem itt jól szólt..... De most kihagyok pár napot, és meghallgatom, hogy mik azok a pontok, ahol csinosítgatni kell.. Köszi!!! :) Peace

Szerintem ötöt - négyet, ha van sub - húzzál is ki gyorsan a 7.1-ből, még úgy is jobban jársz a lehallgatással.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:51, 18-08-2006 
piper

a4s wrote:
Shamen wrote:

Szerintem ötöt - négyet, ha van sub - húzzál is ki gyorsan a 7.1-ből, még úgy is jobban jársz a lehallgatással.

igaz!

mivel ez alapvetően tánczene ezért általában sztereót várnak az embertől , de azt olyat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:10, 21-08-2006 
ujonc

Nos.....

Kihúzkodtam, de eléggé "fos" lett, amit hallottam... Szerintem hamarosan beújítok magamnak egy ocsmányul durva erősítőt és 2 álló valami durvaságot.. Persze ezzel egyenesen arányos, hogy a szomszédok ismételten meglepnek majd külnböző finom feljelentésekkel, amit már sajnos sem anyagilag, sem a szép kék szememmel nemtudom kivédeni,.... Magyarán simán ledolgozhatom vagy leülhetem. Eléggé a figyelmembe ajánlotta a bírónő decemberben, hogy bármi féle kiugrás lesz hang és zajártalomban nálam, nem lesz tekintettel semmire.... Használom a fejhallgatót azóta bőszen.. Viszont a környezetemben mindenkinek "csak" 5.1-7.1 van.. Szóval nemtudom... Asszem mégiscsak a stúdió lesz a megoldás. De tök. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Peace :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:41, 22-08-2006 
original nuttah

nihilist wrote:
a4s wrote:
Shamen wrote:

igaz!

mivel ez alapvetően tánczene ezért általában sztereót várnak az embertől , de azt olyat!

vagy quadrot, én spec jobban pártolom mint az x.1-et

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:43, 22-08-2006 
original nuttah

de ha már bepofátlankodtam, írok a zenéről is.

trance&bass zsir műfaj, bejön, amugyis elég lapos mostanában, jó hallani, h azért nem hal ki

clipesnek clipes, de nem vészes tekintettel h amugy is mocskosan szól...

igytovabb, pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 22-08-2006 
droid

Keleties hangzás, éééljen! Talán egy picit nincs összeállva a dallamok vonala és néha úgy érzem, hogy mindjárt elhallgat a zene és aztán újra és újra azt hiszem. De ötöst kapsz kisfiam, leülhetsz!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]