MpTracker wrote:
Hasonlóan az előttem szólókhoz ... a dob télleg nagyon soványka...a basszus meg erős..de dallamra nagyon kellemes..csak elnyomja a dobot. Főleg a track középső részében..v-mi masszívabb dobbal király lenne.
Amúgy valóban ötletes, kellemes zene (de a végét ne halkítsd le csak úgy..csinálj neki rendes befejezést..de ha pl egy mix utolsó számában lenne akkor simán jó így is;)
Kösz a hozzászólást!
A dobokat és a bass-t javítom! Mutatom majd a javított verzió-t! Azt, hogy vége így lehalkul az direkt ilyen! Nem hiszem, hogy ezen változtatnék!...
Egyébként kicsit kétségbe vagyok esve, mert nem vágom, hogy hogyan tudnám javítani a dobokat! Az van, és ezt már írtam lentebb v. előrébb, hogy a fülesemben én nem hallom reálisan a dolgokat, így nem tudom mikor jó a beállítás! Aszem úgy lesz, hogy kiírom CD-re többféle beállítással és úgy hallgatom meg külső rendszeren! Majd kiválasztom a legjobbat!
Egyébként nagyon bosszantó, mert ha a fülesben a basszus és a közép-magas tartományok megfelelők, viszonylag elfogathatóak az tuti, hogy kint sok basszus és kevés közép-magas lesz!
Most úgy trükközök, hogy a hangkártyán a basszust fel és közepet meg vissza tolom! Így elég bután szól mikor írom a zenét, de tudom, hogy így lesz jobb a végeredmény!...
Lehet nem "headphones" beállításban kéne hagyni a kártyát, hanem mint külső hangszóró? Talán úgy közelebb kerülnék a jó beállításhoz?!
...mindegy! Javítom tehát ahogy tudom és cserélem majd a linket! Remélem ez lehetséges és nem ütközik a szabályokkal!...
béke