qrito wrote:
paperdog, ha a helyedben lennék, máshogy fogalmaznám meg a szavazási opciókat.
A "Jó kis zene!Tetszetős!" és az "Elmegy, hallgatható!" között nekem van egy még egy plussz "level".
Szöszölésnek hangzik, de sztem az "elmegy, hallgatható" a passzív közép, míg a 4-es rank, a "jó kis zene, tetszetős", már a "jó, sőt, király!" kategória. nem a top, de ott van a keménymagban.
és az ötödik, a >legjobb< opció, mintha csak szakmai véleményt kérne ki >kiváló, profi munka!" megfogalmazással. pedig van egy rakás zene, ami nem épp technikás mégis valakiknek(néha 100ezreknek) no.1 muzik.
amúgy tényleg ez nem is számít, nem sok értelme van ilyen apróságon filozni, de azért leírtam, hátha nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Ja! Van benne igazság! Fél napig azon tököltem, hogy mik legyenek a kategóriák, azt így sikerült ill. abban is igazad van, hogy nem sok értelme van ilyen apróságon filozni! Egyébként én is éreztem ,hogy van kivetni való a kategóriák meghatározásában, de egy idő után nem foglalkoztam vele! Aszem a köv. zenémnél már csak 1-5 ig lesz behatárolható, nem lesz szöveg hozzá és aszem ez így a legegyszerübb!...
Az baj, hogy az e havi zenémnél is hasonló kategóriákra lehet szavazni és már nem tudok változtatni rajta, mert jött már szavazat!...
Pedig megváltoztatnám már most a szavazási lehetőségeket!...
...na mindegy! Köv. alkalommal már figyelek az egyértelmüen elkülöníthető szavazási kategóriákra! Addig kérem türelmed!...
béke