Alex Dragoo wrote:
Hello
Na ,hát ötletes kis zene lett, jó pörgős ,dinamikus én buliba simán eltudnám képzelni!!!
Ami kicsit bántja a fülemet, hogy néha marha hírtelen abbamarad az egész 1 másodperc kuss azt vissza, kicsit olyan hatása van mintha elment volna az áram lejátszás közben, de ez csak az én véleményem, lehet valakinek ez fog bejönni!!
Ha én csinálnám a track-et próbálnék belevinni valami kis egyediséget pl.: hallok néha egy kis lead-et ,na ezt én többször felszólaltattam volna és egy picit több munkával járt volna ,de egy reese bass -el átvehetted volna a gitár ütemét, vagy akár alatta megszólaltatni,+ még jó pár fade in- fade out sound effectel megborsóztam volna.
Részemről ennyi, nagyon eltaláltad az eredeti track hangulatát a dobokat jól megvariáltad itt-ott.Gratula hozzá!
Köszönöm az építő kritikát, a reese bass-en én is gondolkoztam, meg is írtam a dallamot, de egyelőre nem tudtam olyat készíteni, amelyet beépíthettem volna, ezért döntöttem úgy h. inkább kihagyom.
A Once Everything End című számodban elég jó kis reese-eid vannak, gratula hozzá. Mivel készítetted őket?