Braincrack wrote:
KKKZZZ wrote:
KSHM wrote:
monoton túlságosan is, a kick / bassdrum elveszik, a snare sem üt csak úgy van, a 'reece' meg eléggé szétvan 'spreadelve', ami nem túl jó. még pár dolog elférne bele.
Igazad van miután elkészült ,és még meghallgattam párszor nekem is valami ilyesmi jutott eszembe, a pergővel elég sokat elvariáltam igazábol szerintem hiányzik belőle egy hang amitől ütne,mert a mostani összetevők egyike sem képes 'ütni' akárhogy használom a kompresszort hozzá.Na de majd a következő jobb lesz,egyre jobb, és jobb.
Köszi a véleményt(Y)
szerintem ne a kompreszorral probáld megcsinálni hogy üssön egy hang. Én azt tudom tanácsolni hogy minél kevesebb kompit használj a zenében mert nagyon ellehet rontani ha sok a kompreszor, inkább az egyes hangokat EQ-val "tedd a helyére" . maga a zene nem lenne rossz csak én ugyérzem ahogy KSHM is irta hogy a lábdob elveszik a snare meg nekem nagyon csörög és nincs benne erő, pedig simán egy EQ-val meglehetne oldani olyan 200hz körül feltolod kicsit az EQ-t és máris van ereje ha úgysincs akkor teszel mellé egy olyan snare hangot aminek inkább mély tartománya van. Akkor az kiegészíti ezt a hangot. És szerintem vedd kicsit halkabbra a snare-t
a lábdobnál is ezt tudom tanácsolni hogy EQ-val olyan 70-100hz körül told fel kicsit hogy legyen ereje

remélem tudtam segiteni kicsit
még lenne egy kérdésem milyen programmal dolgozol ?
Igazatok van amikor írtam ezekkel szenvedtem a legtöbbet,csörgős pergőt akartam direkt de talán tulságosan is az lett,rosszul fogalmaztam nem konkréten egy kopm van rajta hanem több effekten keresztül van ugy kialakítva hogy olyan hangja legyen mintha az lenne ott

:D na ezt jol megmagyaráztam:D
sokat szaroztam a hangok arányával,a lábdobon van egy filter amit azért tettem oda hogy kivegye az 'alját' hogy inkább kopogósabb legyen és nem mosódjon össze a bassline-al,de ezekszerint lejebb kellene tekerni a frekvneciát, hogy odaengedje amit kell

köszi a tanácsokat a legfurcsább ahogy ahogy egyre többet hallgatom folyamatosan rájövök a hibákra

amiket ti is írtok:Dlehet hogy elkapkodtam kicsit ezt a közzétételt.
Egyébként FL & Forge.