Üdv mindenki!
Köszönöm mindenkinek, aki szavazott és élvezzék örök hálám! Egyáltalán nem számítottam ilyen végkifejletre és már a havi három közé kerülés is megdöbbentett...
Komoly motiváció ez nekem a jövőbeni tevékenykedéseimhez, mivel igen komoly önkritikával dolgozom! Soha nem vagyok elégedett szerzeményeimmel és egy idő után általában kijelentem róluk, hogy gagyi, silány! Az igazság az, hogy az elképzeléseim és a végeredmény között még igencsak komoly hézag van, de mostanában már érzek némi javulást ez ügyben!
Szóval, ez az eredmény kicsit segített beteges önkritikámon, de aszem soha nem gyógyulok ki belőle!...
Mégegyszer nagyon köszönöm a szavazatokat ill. a véleményeket, kritikákat is!...
Márciusban mutatom majd a legújabb zenémet, ami most készült el és innentől kezdve már nem lesz több régi téma! A Sonic harmony(99') és a februári Fantasy(03') is már nem egy mai darab és hangulat, kompozíció ill. technikai szinten sem érik el a mostaniakat!
Szóval, márciustól a legújabb paperdog zenék lesznek bemutatásra, véleményezésre bocsátva!...
béke & forever paprikasgulash!