|
Hali!
Eléggé konzepciótlannak érzem a zenét. Olyan partiflesselős féle, ahol csináltál jó részeket, és mindegyiket kipróbáltad benne. Minden szól egy darabig aztán vége. Vannak köztük amik túl sokáig szólnak, és vannak amik mehetnének még. Például a legjobb szerintem a minimál rész a közepe elején, azt mondjuk hallgattam volna még. Aztán a tördelős, bass-szaggatós rész jó lenne megtörni a részeket ahol az eredeti megy. Nem ilyen hosszan, elszórva. Az átvezetők, ahogy az intró is kicsit elhanyagolt. Van egy rész amikor a már nyolcados lábdobot filterezed lefelé. Az esetleg jobb lehetne a felfelé filterezed, mert a magas után a sub jobban esik, mint ha teleraknád a mélytartományt, mikor az elindulna. Bocs a sok negatívumért, de folytatom. A lekeverés sem tökéletes. Kicsit dinamikátlan a kibontakozott rész, masszásodik.
Én teljesen átszerkeszteném, ha valami a végén nem illik teljesen bele kivenném, és egész jó zene lesz. Régivonalas!
_________________ voltam, vagyok, és vanni is fogok! remélem jobb ha tőled tudom!
|