Flanker wrote:
Na szal mint első hozzászoló!? (igaz nemnagyon értek hozzá és még nem is posztoltam zenét...

)
Tetszenek benne a hangeffektek, hangulat , meg ugye nincs agyonbonyolítva igaz ezt annyira nem is kell...
Ami nekem nem tetszik a kick drum szinte teljesen elvan vhol a sub "alatt"...ebben az esetben sztem lehetne kicsit "kopogósabb"
a nagy cinek néha kicsit hangosak... és talán a sztereó tér kihasználtságával akadnak gondok (szal kis panning, kis delay...itt ott...)
amúgy tetszik az ötlet...lehet kicsit több effekt némi city háttérzaj vagy nemtom...
amúgy nagyfel! jót utaztam...ezektől független!

jah csak fülessel hallgattam...szal sorry ha "máscuccon" jobban szólna... fránya hpx4000 ...bigbass

Ugyan! Szerintem fülesen még mindíg jobban hallani mindent mint az én kis nyomi hangszóróimon

Amúgy igen...ezekre már én is rájöttem most hogy felnyomtam az MP3 lejáccómra a számot

A cineken állítani fogok meg télleg a Pannalgetni se mártana itt ott. A kick nemtudom...az nekem úgy teccik ahogy van

De lehet egy kicsit megtolom még nemtudom. A háttérzajt dolgot viszont lehet hogy megfogadom

De mindenesetre kipróbálom

Köszi a kritikát, respect érte mert erre tudok építeni

Na písz!
<a>Looperman.com - Free Samples, Loops, Tutorials and Pro Audio Resources</a>