i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:32, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2007/03 Symetrix - City Journey
PostPosted: 18:08, 20-03-2007 
ujonc

A legújabb szerzeményem. Igyekeztem az előző számban kapott kritikákat figyelembe venni, és kamatoztatni őket. A zene szándékosan nincs agyonbonyolítva meg széjjel variálva, hogy anélkül ringassa el a hallgatót, hogy össze vissza keljen kapkodia a fejét. A kevesebb néha több :D Jó utazást mindenkinek, aztán jöhetnek a kritikák! :) Písz!

http://www.fileden.com/files/2006/12/21/540383/Symetrix%20-%20City%20Journey.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 20-03-2007 
én inkább boxolnék

Na szal mint első hozzászoló!? (igaz nemnagyon értek hozzá és még nem is posztoltam zenét... :oops: )
Tetszenek benne a hangeffektek, hangulat , meg ugye nincs agyonbonyolítva igaz ezt annyira nem is kell...
Ami nekem nem tetszik a kick drum szinte teljesen elvan vhol a sub "alatt"...ebben az esetben sztem lehetne kicsit "kopogósabb"
a nagy cinek néha kicsit hangosak... és talán a sztereó tér kihasználtságával akadnak gondok (szal kis panning, kis delay...itt ott...) :wink:
amúgy tetszik az ötlet...lehet kicsit több effekt némi city háttérzaj vagy nemtom... 8)

amúgy nagyfel! jót utaztam...ezektől független! :D

jah csak fülessel hallgattam...szal sorry ha "máscuccon" jobban szólna... fránya hpx4000 ...bigbass :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:34, 21-03-2007 
ujonc

Flanker wrote:
Na szal mint első hozzászoló!? (igaz nemnagyon értek hozzá és még nem is posztoltam zenét... :oops: )
Tetszenek benne a hangeffektek, hangulat , meg ugye nincs agyonbonyolítva igaz ezt annyira nem is kell...
Ami nekem nem tetszik a kick drum szinte teljesen elvan vhol a sub "alatt"...ebben az esetben sztem lehetne kicsit "kopogósabb"
a nagy cinek néha kicsit hangosak... és talán a sztereó tér kihasználtságával akadnak gondok (szal kis panning, kis delay...itt ott...) :wink:
amúgy tetszik az ötlet...lehet kicsit több effekt némi city háttérzaj vagy nemtom... 8)

amúgy nagyfel! jót utaztam...ezektől független! :D

jah csak fülessel hallgattam...szal sorry ha "máscuccon" jobban szólna... fránya hpx4000 ...bigbass :oops:

Ugyan! Szerintem fülesen még mindíg jobban hallani mindent mint az én kis nyomi hangszóróimon :D Amúgy igen...ezekre már én is rájöttem most hogy felnyomtam az MP3 lejáccómra a számot :D A cineken állítani fogok meg télleg a Pannalgetni se mártana itt ott. A kick nemtudom...az nekem úgy teccik ahogy van :D De lehet egy kicsit megtolom még nemtudom. A háttérzajt dolgot viszont lehet hogy megfogadom :wink: De mindenesetre kipróbálom :) Köszi a kritikát, respect érte mert erre tudok építeni :) Na písz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:24, 21-03-2007 
én inkább boxolnék

:) jah lehet fülessel bizonyos hangokat jobban hallasz... de az sem minde1 milyen füles az lináris avagy sem...az én behringer hpx4000-rem meg egy shit... :P okádja a mélyet... :?

...reggel megdöngettem hifin és ugyanezeket tapasztaltam... kick-nél "annyira" nem "gáz" már nekem sem így mint fülessel...
:oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:01, 21-03-2007 
piper

hát meghallgattam gyorsan így meló előtt!

alapvetően nagyon kellemes, nekem a dobok nagyon háttérben vannak. én tennék bele egy plussz beat-et, csak egy kick-et ami kopogósabb meg egy snaret, meg talán egy cint hogy kicsit erőteljesebb legyen!

amúgy faja utazás közbe is tesztelem majd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:07, 21-03-2007 
droid

Hello!

Nagyon klassz zene! Kellemes és ezt nem is kéne valóban tovább bonyolítani.
Viszont a dob halkocska benne, legfőképpen a kick és a snare, de ezt már előttem is írták, úgyhogy nem lehet véletlen :wink: Sz-tem mindenképp erősíts rajta, vagy rakj bele plusz kicket meg snare-t.
Amúgy grat! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 23-03-2007 
ujonc

Nah, kicsit finomítottam a zenén, Raktam bele egy kicsit kopogósabb kicket és egy árnyalatnyival határozottabb snare-t, meg jáccogattam a panneléssel, valamint a kiállásnál felvettem egy kis monológot is, ami nagyjából kifejti hogy mi ez a "life is symetric" dolog. Sok szeretettel mindenkinek :) Jah és ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi hozzászólásokat, és kritikákat! Baromi sokat segítenek, szal egy nagy respect mindenkinek! :) Písz! És a link:

http://www.fileden.com/files/2006/12/21 ... urney3.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 23-03-2007 
droid

Erről van szó!!!
Sokkal-sokkal jobb lett!!! Franko lett nagyon a zene!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 23-03-2007 
souljah

tyű, finom szintihangok, engem megvettél kilóra :fog:
nagyon tetszik, dobon még talán erősíteni kéne, dobj rá egy eq-t
el tudnék képzelni benne egy pad-ot ami a fellegekbe emelné a zenét, egy magas string mondjuk...

hejho nagy respect

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 24-03-2007 
piper

jah tényleg jobb lett! bár én még a snare-en erősítenék egy nagyon kicsit, de ha neked így tetszik akkor maradhat ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 01-04-2007 
son of nitrous

elkezdtem hallgatni az elozo verziot es mar irni is akartam, hogy jo, de... aztan lattam, hogy van ujabb is. szoval nagyon jo hangulata van. jo az a prunytyogos szinti vagy mi :D es mar jobban is szol. bar a snare tenyleg kicsit gyengusz.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]