Uhh. Az a helyzet, hogy nagyon nem értek egyet nihilisttel, bár ez nem megy újdonságszámba, lassan teljesen megszokott, mindennapos dolog lesz
Szóval! Alapvetően jól indul a zene, qrván tetszik az a kis harapós basszus az elején, meg végül is semmi para nincs 0:45-ig. Ott kezd felépülni az a lead, ami szerintem teljesen hazavágja a zenét. Szerintem a dallama sem passzol a zenéhez, meg ugy általában sem. Olyan mintha nem érzésből került volna oda, hanem mert úgy érezted, hogy esetleg üres a zene vagy valami, és ezmiatt nagyon erőltetettnek tűnik. Mindenképpen jó, ha van egy zenében lead ami egy zsír kis főtémát játszik, de ez valahogy nagyon kilóg. Egy erősebb vastagabb hang jobb lenne, de lehet már az is segítene, ha ezen vastagítanál, esetleg egy oktávval lejjebb raknád, meg mindenképpen kéne rá valami kis delay, mert teljesen kilóg a mixből. Meg ugyan így nem tetszik a többi kis puty-puty hang a háttérben, amikkel dallamot játszol, de a fő para az a lead.
A döntés a tied, hogy melyik észrevételd veszed fel, de az én véleményem az, hogy lehetne még gyúrni ezen a tracken zeneileg.
Hajrá ;)