|
Kedves Dani,
ha egyáltalán el tudod ezt olvasni (ha nem, Gumilap plíz juttasd el hozzá)
emlékszel, h kinevettem, amikor azt mondtad, te csak így idejöttél?
Azért volt, mert nem nagyon volt reális, h a tulaj nem tudja, ki vagy...és ezek szerint mégse.
Nekem ő azt mondogatta, te vagy a rezidens, és nem küldhet el, mert egyértelműen besértődnél (kicsit rondábban mondta, hadd ne demonstráljam a hangnemet). Azt is mondta, h senki se szólt neki, h ott kinn is a benti buli lesz (szóltunk, többször is, csak vmiért nem értette, félreértette, akármi), meg h azt hitte, csak a divatbemutatóról van szó, meg minden ilyesmi.../a vizuálosok hasonlóan jártak, de szerencsére megoldottunk mindent/
Szó nem volt eltört kábelről, mikor először kértem a technikust, azt mondta, ok, megoldja a dolgot, csak valamiért mégse tette...
Nem akartam, h az legyen érezhető, h a személyed ellen volt kifogásom, és le is írtam a cOp-nak, h minden tiszteletem a tied, és nem vágom rezidensként miért pc-ről tolod...pont te.../érzed, miért ez a paradoxon a fejemben?/ (és ofkorz amikor te befejezted, akkor se kapcsolták át a zenét.)
A gond az érdekellentétekből eredt, és a naivitásomból, mert azt gondoltam, elég 2x megbeszélni egy viszonylag fontos tényt. Nem volt elég.
Sajnos nem tudtam leplezni a dühömet és értetlenségemet tegnap, de ezzel - mégegyszer hangsúlyozom - nem a személyedet akartam sérteni, csupán azt összehozni, ami be volt ígérve, tőled abszolút függetlenül.
Így is, úgy is, nagyon hálás vagyok, h legalább a kistermet megkaptuk, köszönjük szépen, ha legközelebb ilyen van, ígérem, h sokkal többször, sokkal részletesebben és határozottabban mondom el a koncepciót.
Ha bántó voltam, v úgy érezted, sértegetni akartam, tudd, h fel sem merült bennem.
Részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot.
Minden jót:
Adri
|