i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:03, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:27, 12-06-2007 
partiarc

a tanulság, hogy a partykat közelebb kell tartani a szállodához, hogy a felbőszült tömég még időben odaérjen és meg tudja lincselni az újhazából érkezett szimpatikus úriembereket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 12-06-2007 
ujonc

S-Pekt wrote:
khaist wrote:
"A Kinxtime végén elhangzott DJ Zefil üzenete: az egész magyar hiphop-dj-társadalom összefogott, összegyűjtik az összes Nas-bakelitlemezt és "egy erős levél kíséretében" elküldik az amerikai Def Jam kiadónak."
:)

eme akció alakulásáról majd helyzetjelentést kérünk!

csak karcolják össze a bakeliteket, nehogy a sinterek eladják még 1x!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 12-06-2007 
impulsecreator.hu

csak a def jam helyett nehogy veletlenul ebayen landoljon az a sok lemez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:44, 12-06-2007 
son of nitrous

Sztárügyvédet vetnek be Nas ellen az elmaradt pesti koncert szervezői http://www2.quart.hu/cikk.php?id=1305

es ha mar timbaland is szoba kerult: http://www.huc.hu/?p=404

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:53, 12-06-2007 
pokemon

matulageci wrote:
En ma bojkottbol egyaltalan nem hallgatok NEGER zeneket. Ma a Winampban eddig az alabbi NEGER zeneket direkt skippeltem egy ugyes kis script segitsegevel, amit magam irtam: Sly Stone, Outkast, Cannibal Ox, TV on the Radio, R Kelly, Ogli G, Ghostface Killa, Tupac, Big Pun, Rihanna.

bojkottból töröltem az összes Barry White-omat!hülye négerek tehetnek mindenről

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 13-06-2007 
original nuttah

Quote:
Studio hivatalos közlemény a 2007.június 9-i NAS rendezvénnyel kapcsolatban!

A Studio rendezvényház, csak mint helyszín működött a CrazyStylez (DjNadir,DjZefil,Stephco) szervezőcsapat részére. A rendezvény szervezésében, a fellépők szerződtetésében, kifizetésében, a bevételek elszámolásában semmilyen vonatkozásban nem vett részt, így azok után semmilyen felelősséget nem tud vállalni. A kártérítés felelőssége kizárólag a szervezőket terheli, azonban információink szerint a szervezők pénzét NAS és csapata, Magyarországon eddig egyedülálló módon egyszerűen ellopta. Így sajnálattal sejtjük, hogy a szervezőbrigád a NAS-ék által elrabolt több mint 8 millió forint után képtelen lesz bármilyen érdemi kártérítést nyújtani. Ezért a Studio és a Snoop Dogg koncertet szervező Fame Promotion partyszervező iroda közösen, kizárólag a NAS koncerten csalódottak iránti szimpátiából, illetve a szervezőbrigád iránti szolidaritásból a következő felajánlást teszi.
2007.07.12-én csütörtökön 12.00-16.00 közötti időben, az ÚJ SYMA csarnok Dózsa György út felőli jegypénztárában, a NAS koncertre megváltott jegyek középső, sorszámmal ellátott példányait 4.000 Ft értékben beszámítja az aznapi Snoop Dogg koncert 9.500 forintos belépőárába. Nagyon fontos, hogy egy személyi igazolványra csak egy kedvezmény használható fel, valamint csak olyan sorszámú NAS jegyet tudunk figyelembe venni, amelynek ellenőrző szelvénye beléptetéskor a Studio bejáratnál letépésre került. Az elmaradt koncerttel kapcsolatos minden további panasszal kizárólag a rendezvényt szervező CrazStylez-t keressék. Végezetül sajnáljuk a történteket, együtt érzünk a csalódottakkal. Sajnálatos, hogy kis országunkkal ilyet meg mernek tenni ezek a „sztárok“! Soha többet ilyet!

Sziasztok: Studio - FamePromotion

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:42, 13-06-2007 
souljah

:jap: nagyon korrekt
nas meg rothadjon el

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:54, 13-06-2007 
ujonc

Szval akkor most tényleg egy szó nélkül kisétált az országból 8 millel a zsebében??!Na azért ez már balfaszság a javából :roll: (részünkről)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:30, 13-06-2007 
NinjaBreakz

szerintem itt az ideje hadat üzenni az usának :]

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:39, 13-06-2007 
original nuttah

krueger wrote:
szerintem itt az ideje hadat üzenni az usának :]
atomot nekik :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:06, 13-06-2007 
souljah

akkor most majkul zsekszon az neger?

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:07, 13-06-2007 
metalhead

spinant wrote:
nas meg rothadjon el

word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:05, 13-06-2007 
zee german

mainstream rap"koncertekre" jarni amugyis tok ciki, snoop doggert, miutan lattam mit muvel szinpadon az eletben nem adnek tobbet penzt (raadasul a szomszed satorban rahzel egy darab szajjal elnyomta az osszes szamot amiert erdemes lett volna meghallgatni:)

de most komolyan mi ertelme van elmenni tobbezer ember koze meghallgatni ahogy harom-negy neger benan begeti a mikrofonba azokat a slagereiket, amiket amugyis rendre minden helyen minden este hatszor felraknak, raadasul a hangjuk a lemezhez kepest fostalicska.

zenei elmeny nulla, maximum annyi hogy latod a csavot, eletben mennyivel alacsonyabb mint a tvben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:14, 13-06-2007 
partiarc

megacrash wrote:
mainstream rap"koncertekre" jarni amugyis tok ciki,
....
de most komolyan mi ertelme van elmenni tobbezer ember koze meghallgatni ahogy harom-negy neger benan begeti a mikrofonba azokat a slagereiket, amiket amugyis rendre minden helyen minden este hatszor felraknak, raadasul a hangjuk a lemezhez kepest fostalicska.

zenei elmeny nulla, maximum annyi hogy latod a csavot, eletben mennyivel alacsonyabb mint a tvben

bizonyos mainstream koncertek kimondottan jok, nem playback megy, hanem zenekaros, kicsit atvarialt szamok, hatalmas show -val a szinpadon, es meg sorolhatnam. akarki akarmilyen cikinek is tartja, vagy kirohog, JT koncert eddig mindent vitt nalam, pedig par koncerten reszt vettem mar eletemben... :] de ezt a jutubos felvetelek alapjan sose gondoltam volna pl. - latni kellett. egyetlen bajom a kozonseggel volt, osztrakok nem kepesek bulizni - nem mainstream koncerten se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:17, 13-06-2007 
original nuttah

spinant wrote:
nas meg rothadjon el

ja, nagyon korrekt: nincs jegyvisszavaltas, raadasul a legtobb embernek nincs meg a jegye

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:20, 13-06-2007 
zee german

en szombaton voltam egy minifeszten, dj shadow + mc gift of gab leptek fel es frenetikus musor volt, voltam mar csomo jo hiphop bulin de a nagyok kozul akiket elcsiptem eddig csak meth+red volt meggyozo (mar amennyit lattam belole mert masik szinpadon prodigy)

snoop se volt _szar_ csak kb. semmit nem nyujt, bohockodas az egesz, annak meg kicsit draga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:54, 13-06-2007 
souljah

crow wrote:
spinant wrote:
nas meg rothadjon el

ja, nagyon korrekt: nincs jegyvisszavaltas, raadasul a legtobb embernek nincs meg a jegye

az magára vessen, viszont itt egy, a buliban nem, vagy csak közvetve érdekelt cég magára veszi a veszteséget, mert a rendezőket kisemmizték, ha ez nem akkkor mi korrekt? nas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 13-06-2007 
pokemon

Bár én nem voltam ott, de erdekelt hogy mi tortent, mert csak ilyen fel infokat hallottam, sztem mindezidaig peldatlan jofejseg a snoop dogg koncert szervezoitol.

lehet hogy csak en vagyok ilyen agressziv, de legkozelebb az erkezo reppereket egy kis motozás, lepuceritas ala vehetnek a repteren. Vegre oda porkolhetnenk az amcsiknak, mint ahogy a brazilok is megcsinaltak.

Esetleg lehetne vmi jogi utat talalni, legalabb azert, hogy egy kis port kavarjon....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 13-06-2007 
original nuttah

spinant wrote:
crow wrote:
spinant wrote:
nas meg rothadjon el

az magára vessen, viszont itt egy, a buliban nem, vagy csak közvetve érdekelt cég magára veszi a veszteséget, mert a rendezőket kisemmizték, ha ez nem akkkor mi korrekt? nas?

ha fizetek valamiert, de nem azt kapom amiert fizettem, es nem kapok semmi karteritest, akkor az helyzettol fuggetlenul velem szemben inkorrekt. itt a legtobb esetben nincs karterites, mert sok embert nem erdekel snoop, illetve a bejaratnal elvettek a jegyuket

a partiszervezes kockazatos, de ezt a kockazatot nem feltetlenul kell raverni a bulizokra - szerintem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 13-06-2007 
souljah

crow wrote:
spinant wrote:
crow wrote:
spinant wrote:
nas meg rothadjon el

ha fizetek valamiert, de nem azt kapom amiert fizettem, es nem kapok semmi karteritest, akkor az helyzettol fuggetlenul velem szemben inkorrekt. itt a legtobb esetben nincs karterites, mert sok embert nem erdekel snoop, illetve a bejaratnal elvettek a jegyuket

a partiszervezes kockazatos, de ezt a kockazatot nem feltetlenul kell raverni a bulizokra - szerintem

igazad van, ez semmiképpen sem korrekt helyzet, de ehhez képest sztem a legtöbb amit tehetnek. ha elvették a jegyet az gáz.
viszont akinek megvan, az mehet snoopra, ha nemakar akkor megcsinál egy kört, beváltja, apronetre fel, 9000 a kézben, kész.
szerk.
jahm, most nézem h aznap váltják be, akkor gázabb a helyzet de még mindig eladhatják ott a rendezvény előtt.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]