.PlnOct. wrote:
laca wrote:
.PlnOct. wrote:
Azért ez már több mint KÍNOS a szervezők részéről.. Lehet itt magyarázkodni, de ez 3 hónapon belül a második ilyen hiba, ne csodálkozzanak, ha sok lessz az elégedetlenkedő!
Eddig pont erre a kettőre mentünk el, ami frankón elmaradt..
Akárhogyis, nem ítélkezek, de mostmár nekem az jön le hogy a K2 és a CM & NFS egy szar, még ennyit sem képesek összehozni
miutan lefoglalozod a fellepot, majd o ertesit, hogy bocs sracok beteg vagyok, akkor tenyleg a szervezo a hibas.
remel lesz oan alkalom az eletedben amikor valahova mindenkeppen el kellene jutnod, de lebetegszel
es ezert valaki a fejedhez vagja hogy szar vagy.

nem Concord Dawn-ra értettem hogy szar, hanem a CM re, NFS re, úgy az egész szervezésre.. Az érthető hogy valaki lebetegszik, de mindezt megint a buli napján közölni, hogy elmarad pff.. És miért minden az utolsó pillanatban van bedobva? Matt-nek talán csak péntek este jutott eszébe szólni, hogy ó de beteg vagyok? LOL
xmihix: szerinted milyen összefüggés van aközött hogy mióta járok bulizni, és hogy elégedetlenkedek mert elmaradt megint egy fellépő??
Ha minden jó lett volna péntek este, azt írnám le hogy hűdekurvagecijóvolt concord dawn, és buliztunk volna egy jót. Ehelyett másodszor is egy átlagos K2-es estre mentünk el, amire alapból kurvára nem vagyok kíváncsi..
Tetelezzuk fel hogy te vagy a party szervezo es a bulid marcius 20.án lesz beszelsz a kulfoldi fellepovel 18-án 19-én es aztmondja hogy minden oke megyek
beirod a forumba hogy emberek buli lesz gyertek minden rendben van/lesz! Majd eljon 20.a es delutan kettokor pittyen a telefonod sms... a kulfoldi fellepo irt neked egy sms-t hogy: Sorry mate but....blablablabla next time i hope.... kerdes? te hogy oldanad meg hogy ne a buli napjan legyen kozolve
a partyzokkal...