i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:21, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:48, 04-02-2001 
ujonc

Csak annyit szeretnék lekommunikálni, hogy szerintem a szerzőknek roppant jól esne valamiféle (akár negatív) visszajelzés a muzsikáikról, úgy gondolom. Végül is ezért töltötték fel a cumót. De nem jellemző, hogy hozzászólások érkeznének. Miért? Lustaság? Érdektelenség?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 04-02-2001 
ujonc

Csak annyit szeretnék lekommunikálni, hogy szerintem a szerzőknek roppant jól esne valamiféle (akár negatív) visszajelzés a muzsikáikról, úgy gondolom. Végül is ezért töltötték fel a cumót. De nem jellemző, hogy hozzászólások érkeznének. Miért? Lustaság? Érdektelenség?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:28, 05-02-2001 

jaja az tuti!!!!!!!!!!! mer az semmi hogy x ember letöltötte a muzsikát de vélemény az sehol!!! Mindenkit megkérek ha ez lehetséges ha legalább letölt 1 számot legalább fikázza szarrá vagy irja oda hogy szanaszétbüntette a dolog. Na ennyi !!!! Ne legyetek már lusták !!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:34, 05-02-2001 

ja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:36, 05-02-2001 
ujonc

Igen ez olyan bosszanto neha... letoltes: 130, velemeny: 7, aminek nagyobbreszet az eloado koveti el, hogy ugyan irjanak mar neki velemenyt...
Mar gondolkodtam, azon, hogyan lehetne ezt vhogy elfogadotta tenni, de nem jutottam semmire :-))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:41, 05-02-2001 

Egyrészt az előadóknak kellene megtartóztatni magukat a rásegítéstől szerintem, mint ahogy azt láthattuk, attól nem lesz több a vélemény hogy az emberek azt látják, sokan töltenek le egy számot, de senki nem ír commentet. Amúgy ha már a kintiek közül nem ír senki, legalább nekünk kéne meghallgatni a többiek zenéit hogy legalább egymáson segítsünk :) amugy pedig szerintem rohadt sokat lehet tanulni más amatőr vagy haladó zeneírók zenéinek hallgatásából... egyes zenéken pedig néha csak ámulni tud az ember ;)
Keep it Up Evri1
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:43, 06-02-2001 
ujonc

Na, igen, a rasegites az gaz :(( En legalabb is tavol tartom magam tole, es ezt komolyan is gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 07-03-2001 

én azért próbálok minden általam meghallgatott munkához valami véleményt fűzni, de egyre kérném csak az ifjú zenekreátorokat! ha már feltöltötök egy saját munkát, legalább némi infot irjatok hozzá plííz (tisztelet a kivételnek), mert mostanában annyira felszaporodott a feltöltött zenék száma, hogy nem fogok (én sem, mások sem) minden egyes zenét letölteni! ha látom, hogy nincs semmi info az arcról és a zenéről, automatikusan átugrom...

a letöltések számának pedig az 1/3-a általában kamu, mivel gondolom sokan szopnak azzal, hogy csak sokadjára tudnak egy zenét letölteni (az egyszerre 5 embert enged be a szerver c. story miatt), de ezeket is regisztrálja a counter.

van még olyan ember is, aki azért nem ír általában véleményt a zenékhez, mert nem akarja megbántani az alkotót a hozzászólásával, ezáltal nem akarja rontani a további letöltések esélyeit.
azért reménykedjünk a kellemes csalódásban, hátha...

peace_phalanx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:12, 08-03-2001 
ujonc

Bar mar tobbszor talalkoztam azzal, hogy sokkal inkabb pergett a szamlalo ott, ahol kerek-perec kinyilványitottak hogy szar, mint ott, ahol jonak tartottak... :-O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 08-03-2001 

Hey Sirk, legalább arra kiváncsiak hogy mi(ke)t cseszünk el :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:07, 09-03-2001 

Szerintem ott mutatkozik meg, hogy mennyien vagyunk összesen az ipc-n : ))
Ha max. 5-6 hozzászólás érkezik a zenékre, és cca. 150 letöltés, akkor biztos kalózkodásról van szó...
Szerintem copyright-oljuk a zenéket és büntessük azokat, akik letöltik : )))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 01-04-2001 

felvetettem egy másik topicban, hogy lehetne egy kisebb rendezvényt szerveznünk a saját muzikokból.
az ipc nem igazán támogatja a dolgot, arra gondoltam, hátha közösen mehetünk valamire.
örök hálám az ipc-nek, hogy egyátalán felteszi a számokat!
ha esetleg valakinek lenne kedve egy kis közös zenélésre, ne habozzon irni!
a helyszin meg nem lenne gond, itt a tavasz, kimegyünk a hegyekbe.
most ne egy complex bulira gondoljatok, hanem inkább egy kiscsoportok bulira...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 01-04-2001 
original nuttah

uh görl!
sztem nem fog ez menni.
föleg nem szabadtéren, me sztem te sem szivesen vinnéd ki a mezőre a jó kis pc-d...

meg azé a live act nem megy csak úgy hirtelen.
meg kell hozzá egy pár trekk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 01-04-2001 
original nuttah

görl: reális gondolkodás plíz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 01-04-2001 
soulproof

bg> nagyon lelkes vagy ezért bigup, de pc-vel lájvektezni elég gáz, kattingatna az ember a reasonbe vagy mi? akkor inkább ki a plate-re és odaadni a dj haveroknak. sokkal reálisabb ötlet lenne. lehetne ezt ipc szervezésben, nemcsak itteni számokkal, de azokon a hangsúly. sztem sok dj szívesen bevállalná h jó magyar zenéket pörgessen plate-en. ezt a vágatás dolgot kell megszervezni, nyilván csak minőségi zenék esetén, és már indulhat is a Zene Füleidnek buli

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 01-04-2001 

Udvozlet !

barbaar girl 5lete szerintem tok jo,es meg is lehetne valositani... nem kell feltetlenul megvagatni a szamokat,eleg csak felirni vmi jo minosegu audiocd-re,es cd mixerrel mixelni a feltorekvo zenesz/producerek munkajabol.Nekem van 1 Cd mixer cuccom,es szivesen beszallok barmi ilyen jellegu parti szervezesebe,mert mondom,tetszik az otlet,meg en is gondoltam ilyesmire.Jo tudom,cd-rol mixelni gazos,meg ciki,de ugy vettem eszre,mo-n NINCS dubplate kultura egyenlore :)))

Na csok !

U.I: A live actrol annyit,hogy valami normalis cucc kell hozza,legalabb 1 sampler,mert klikkelgetni tenyleg nem lehet eloben,max seqencernek szabad hasznalni a szamologepet....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 01-04-2001 

természetesen reason-el elég nehéz live-act-elni, föleg ha valaki nem gyakorlota kifejezetten azt...
mondjuk én az összes zenét úgy írtam, hogy live act-ben lehet nyomulni vele (meg is láccik! : )) és olyan progikat is használok.
a számok elöre meg vannak irva (a szekvenszek) és a csatornákat lehet kapcsolgatni, hangositani, effektezni.
nehogy azt higyjétek, hogy én tudom hogy lehetne ezt összehozni, csupán az ötletet próbálom kifejteni és ha mindenki ad hozzá valamit, akkor lehetségesnek tartom a megvalósítást.
2- butcher -: én reálisan gondolkodom, bárhol lenyomnék egy live-act-et a gépröl, erösitöre. lehet, hogy még látni fox valamelyik aluljáróban pöstön : ))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 01-04-2001 
original nuttah

:)
figy! nem tudtam letölteni a zenéd, me ez az 5 useres limit....

nem küldenéd el nekem? tul nagy kérés?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:27, 01-04-2001 
ujonc

LIVE ACT szerintem a zenészpalántáknak kicsit túl nagy kihívás lenne, meg aztán sokaknak csak egy pár (komplett) száma van ám (jó esetben) !!!
VISZONT lehetne csinálni egy sima maszek bulit, ahová mindenki elviszi egy-két kedvenc trekkjét CD-n felégetve, és akkor a buli egy bizonyos pontján, mittom éjféltől kettőig vagy valami ilyesmi, a zenefelelős lejátsza ezeket a muzsikákat, pl. Kemadrin CD mixerén, ami szerintem teljesen tuti és nem is ciki. Biztonság kedvéért mindenki berak a számok elejére négy-nyolc bevezető patternt, hogy ne vesszen el semmi érdemi rész a számból, és kész. Na most nem lenne tuti ? Lényeg az, hogy szóljon a zene, ne legyünk már technokraták !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 01-04-2001 
original nuttah

uh szerintem egy kicsit szocreálul sülne el a dolog.
kb mint dj turbina.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]