i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:53, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:18, 02-01-2002 

Én elöször voltam a Labirintusba,de ezentul nem hagyom ki az bizti.A hely maga igénytelenségével-kosz izadság csöpög a menyezetröl-kibaszott jo,nadon nad varázsa van.Jo éártelemben véve szinte mind1 a zene.Szoval iszonyu flash volt, minden teremben minden dj bejött,legföképp a nou skoul helyszin,ott is Tégla és tb Gon.De végül is minden helyszin ott volt a toppon a Technotol a d&bn át a goáig mind1ik bejött.
Persze volna még mit javitani,pl a hangon,de ez igy is nadon jo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 02-01-2002 
son of nitrous

lehetne javítani a helyesírásodon is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:33, 02-01-2002 

szerintem irtó gáz volt!csak álnéven merem bevallani,hogy ott voltam...kezdjük azzal,hogy olyan,hogy"SZERVEZÉS" még csak véletlenül sem volt...a látogatói állomány pedig "tépésbőljólképzettotálszétzuhant"azonkívül beazonosíthatatlan nemű lényekből tevődött össze...ezek egy jelentős hányada "igenmagasintelligenciahányadossalésjólápoltkülsővel"rendelkezett...a többiek???:"díszkódísznók"...az még áll,hogy erről nem a-nem létező -"szervezők"tehetnek,de ha a party PARTY lett volna,akkor talán nem a droidok tanulmányozásával űztük volna fájdalmas unalmunkat...egyébként már az csoda,hogy az összes végtagunkkal együtt sikerült bejutnunk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:24, 02-01-2002 

+Hát nem tudom,én másként láttam,csak a techno meg a d&b volt gáz xerintem.Meg én nem másokat tanulmányoztam,S ZENE AZÉRT VOLT JO IS.Pl a No skool,goa pl mondom nekem bejön s még mindig jobb volt,a közönség mint a Homos Novsoundokon

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:28, 02-01-2002 

Na Gépelni nem tudok bocsi.
Még 1 mondat.
Nekem már rég volt olyan élményem,hogy holt idegenekkel tök jol elbeszégettem,föleg nagy partyn.Na itt volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:43, 02-01-2002 
kisfröccs

En nem voltam ott, de annyit mongyatok el, hogy a srmentesseg az ugye nem valosult meg?:)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:15, 03-01-2002 

final:
Sajnalom, hogy Te sokakkal ellentetben nem erezted jol magad. De azert annyira nem volt szanalmas, amennyire leirtad. Persze a bejutas az hihetetlen volt szamomra is, de utana mar nem volt gond a tomeggel. Az emberkek tok jol eloszlottak a kulonbozo helyszineken, jobb volt a szellozes, mint legutobb, tok jo volt a vizual, tok jok voltak a dj-k. Volt ruhatar, nem zartak el a hidegvizet a mosdoban, mint egyes bulikon, hogy a kurva draga bufejukben vegyel vizet, persze a hang az lehetett volna jobb is, es ha az eppen aktualis legelso kisdroid nem esett volna ra haromszor a lemezjatszora, mialatt skeam pakolt, talan a bratwaeknak sem kellett volna hajnalban szenvedniuk. Es errol nem feltetlen a szervezes tehet, hogy a kisgimnazista kevesebb penzert hiszterika helyett inkabb a labirintusba jott.
Egy sok helyszines bulit egyebkent nem olyan konnyu megszervezni, mint ahogy gondolod. Probald csak meg egyszer. Mondjuk kezd ott, hogy szilveszterkor hogyan szerzel 18 db lemezjatszot...es a "nem letezo" szervezok szerintem szivesen veszik a hasznos tanacsokat es otleteket, de a sokakat serto hangnemet inkabb mellozd. Biztos neked volt ott a legmagasabb iq-d, es pont ezert, ha nem erezted jol magad, miert nem mentel at mashova?
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:41, 03-01-2002 
allnightbreakz

Én nem voltam ott.....
És csak annyit szeretnék mondani:D , hogy ez a buli lenne a legjobb a vilégon , hogy ha nem a labirintusba lenne hanem valami normális helyszinen...
ennyi thx

amugy kemal sem volt a legjobb...
de volt visszaszámlálás:)

pííísz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 03-01-2002 

Más helyszinen?Ennek a bulinak pont a hely adja meg a varázsát,legalábbis xerintem.Ha máshol lenne már nem ugyanaz lenne.Oké lehet por van meg izadság,de akorra atmoszférája vam hogy juj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 03-01-2002 
original nuttah

hát én sem voltam ott, de szerintem aki annyira spúr, hogy egykétezer huf különbségért inkább ide ment kemal helyett, az jó is volt ott...
persze nem mindenki ilyen indittatásból ment gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 03-01-2002 

hát figy butcher nekem volt öszesen 5 rongyom szilveszterre tehát spur voltam meg én azért is mentem inkább a labirintusba mert ott kevesbb a devil meg a divatolo,s aszem igazam lett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:56, 03-01-2002 
tactile

emil - netán hallottál a csodás performanszunkról? ; )
Vagy esetleg személyesen is volt részed a csodában?
bocs, ha igen..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:45, 04-01-2002 
kisfröccs

Nem volt annyira nagy divatolas Kemal on meg most egesz rendes "party feeling" volt mert aki alapbol nem ojan jo arc most azis orult hogy ujev meg minden es normalis volt.:)
Visszaszamlalast akkor vettem eszre amikor azt mutatta hogy 1 aztan 2002.:)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:17, 04-01-2002 

NEM VOLT DIVATOLÁS Kemal-on??? ...én azthiszem ennyire "divatolós" partyn még nem is voltam... sztem a zene nem volt vészes, mitöbb voltak kiemelkedő szakaszok (pl Kemal utolsó 3/4-ed órája, Bal+Safair...)! de amit most láttam az már-már kiábrándított!

...mondjuk ez az egész nem is ebbe a topicba tartozik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:25, 04-01-2002 
impulsecreator.hu

bratwa: nem ti tehettetek rola.. sztem kihoztatok a 'maximumot' egy total rossz es egy felig mukodokepes lemezjatszobol + egy cd lejatszobol...

emil leirta a sztorit, valahol igaz, hogy nem egyszeru ennyi lemezjatszot szerezni, meg ugye kozben is akadhatnak nem vart problemak, de azert nem volt ez igy OK.

ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:07, 04-01-2002 

jb, bratwa:

Persze, hogy nem volt ez igy ok, es
teljesen igaz, hogy nem rajtuk, rajtatok mulott. A helyzet pontosabban, az egyik lemezjatszo feloldalas volt, (ami buli kozben derult ki) es ugy lett megoldva kozben, hogy volt odakrealva egy kis drot, ami atvezette egyikbol a masikba. Midlow meg nagyszeruen tudta hasznalni, csak elfelejtette tovabbadni a hasznalati utasitast, hogy ne nagyon nyuljon hozza senki semmihez,mivel menet kozben bele lett kontarkodva, es akkor szetesik az egesz rendszer. Amint megjottek Bratwaek, azzal kezdtek, hogy megcsereltek a ket lemezjatszot, innestol kezdve ennyi.

Na, de most mar ez mint halnak a bicikli.

Szal sokkal jobbat legkozelebbre!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 04-01-2002 
son of nitrous

többhelyszines buliknál, valamiért mindig a dnb szól szarul/hal be a technika/stb.
kibaszott murphy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 04-01-2002 

Na,szóval,szeritne megész jó kis buli volt.Persze igaz hogy nagy volt a torlódás az elején,dehát csak bejutottunk,és amint hallottam utánna már nem volt torlódás a bejáratnál.Igaz hogy drága volt 1 kicsit a büfé,de azért nem volt vészes,meghát szilveszter volt...
Arról hogy a dárenbézen behallt az egyik lemezjátszó arról meg kurvára nem a szervezők tehettek szerintem,de végülis jó lett,nem???
Ja,és bocsika ám,1szer énis meglöktem reggel felé az asztalt véletlenül,bár éppen nem tudtam ki játszik,de asszem bocsánatot kértem.:)Mégegyszer bocsika,csak már nagyon kikészitett az az oxigénhiány ami ott volt...Ja,tényleg az,a pára azért nem volt semmi ami ott volt...
Isunak kössz az utbaigazitásért,ha nme talizok vele,szerintem soha nem találom meg a Goát:)
Szóval,szerintem jó volt,igaz hogy volt sok dolog ami kicsit rontotta a szinvonalat,de erről ebszlút nem a szervezök tehettek,ők nagyon kitettek magukért...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 04-01-2002 
ujonc

ja igy igaz és még dj illan is zenélt kicsit, mint az ügyvédje azt tanácsolnám tegye ezt gyakrabban mert jó zenéi vannak és jól is nyomja. ámen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 04-01-2002 
original nuttah

VADNYUGATI LODOBOGOS

lol
ez nagyon jooo.

the bird is the word

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]