i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:01, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 280  Next
Author Message
 Post subject: Re: hol tart ma a szcena?
PostPosted: 23:39, 23-04-2012 
partiarc

Laszlo wrote:
Egyből ez a topic jutott eszembe mikor meghallottam az alábbit:

Makoto feat. MC Conrad – Golden Girl (Lenzman Remix)

Mint ugye ismeretes, egy 'átlag' head általában pozitívan vélekedik erről a zenéről, és az ilyeneket nem olyan illendő új formába önteni (és nem is szoktak túlzottan nagy sikert aratni az ilyesfajta próbálkozások), ám azt gondolom ez mégis úgy igazán erősre sikeredett!

Szerintem itt tart ma a szcéna.

Az eredeti emelkedett hangulatát nagyon kinyírta ezzel bassline-nal, szerintem nem illik hozzá. nem tetszik, pedig felcsigáztál rendesen :(

Profile  

PostPosted: 00:07, 24-04-2012 
original nuttah

ez a brains zene az a klasszikus agyfelbaszós zene,amire minden gyökér vígan csapatja pl. az instantban,zpben,stb helyeken,hogy ő most "drámendbész" buliban van.tipikusan azoknak az embereknek készült,akiknek teljesen mindegy,hogy mire buliznak,nem is érdekli őket,csak jól kilegyenek azt' csá

Profile  

PostPosted: 00:15, 24-04-2012 
droid

stui wrote:
Laszlo wrote:
Egyből ez a topic jutott eszembe mikor meghallottam az alábbit:

Makoto feat. MC Conrad – Golden Girl (Lenzman Remix)

Mint ugye ismeretes, egy 'átlag' head általában pozitívan vélekedik erről a zenéről, és az ilyeneket nem olyan illendő új formába önteni (és nem is szoktak túlzottan nagy sikert aratni az ilyesfajta próbálkozások), ám azt gondolom ez mégis úgy igazán erősre sikeredett!

Szerintem itt tart ma a szcéna.

Az eredeti emelkedett hangulatát nagyon kinyírta ezzel bassline-nal, szerintem nem illik hozzá. nem tetszik, pedig felcsigáztál rendesen :(

Én nagyon elkaptam. Pedig az eredeti tagadhatatlanul hibátlan. Mindazonáltal Lenzman hangzásvilága nagyon magával ragadott az elmúlt években, és szerintem nagyon megtalálta az egyensúlyt, hogy hozzá is nyúlt de mégis meghagyta az eredeti verzió sok fontos mozzanatát. De az elhangzott párbeszédek miatt már megérte, hogy megcsinálta :)

Profile  

PostPosted: 00:22, 24-04-2012 
droid

batroteph wrote:
ez a brains zene az a klasszikus agyfelbaszós zene,amire minden gyökér vígan csapatja pl. az instantban,zpben,stb helyeken,hogy ő most "drámendbész" buliban van.tipikusan azoknak az embereknek készült,akiknek teljesen mindegy,hogy mire buliznak,nem is érdekli őket,csak jól kilegyenek azt' csá

Az ilyenekről mindig az jut eszembe mikor megkérdezik, hogy 'és te milyen zenét hallgatsz' majd a válasz elhangzása után mindig egy aktuális 'pop drumandbass' csapat nevével nyugtázzák, hogy ja drumandbasst ők is hallgatnak...mindenesetre én mindig jót mulatok ezeken a 'hozzáértő' hallgatókon. Ami persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek otthonosan kell mozognia a címkék és producerek világában, de édesek ahogy megmagyarázzák, hogy ja akkor 'Kosheen, Pendulum...' a teljesség igénye nélkül :)

De most ugyanez a helyzet állt elő a dubstep esetében is... :)

Profile  

PostPosted: 10:49, 24-04-2012 
original nuttah

carl cox mióta játszik dnbt? :o

http://www.aimnat.net/2011/12/carl-cox-global-episode-459.html

Profile  

PostPosted: 12:42, 24-04-2012 
droid

jonnyk wrote:

:nuke: :nuke: :)

Profile  

PostPosted: 12:45, 24-04-2012 
original nuttah

nem tudtam de am mintha mampit látnám :D

Profile  

PostPosted: 19:29, 24-04-2012 

http://talentometer.hu/nevezettek/gyg :dang:

Profile  

PostPosted: 19:35, 24-04-2012 
impulsecreator.hu

kemény

Profile  

PostPosted: 00:23, 25-04-2012 
pokemon

L.A.S. wrote:
kemény

következő mulatósszettbe kötelező :D

Profile  

PostPosted: 22:07, 25-04-2012 
metalhead

na tessék, az új die hard filmben is lesz dnb.

" A hajnali 5 órakor elkezdett forgatási napon épp John McLane fiának (Jai Courtney alakítja) a háttérjelenetét vették fel: a fiú a klub konyhájának hátsó kijáratán keresztül bemegy a maffiózók törzshelyére, és lelő egy fickót. A több száz drum&bass zenére táncoló statiszta pedig megijed a pisztolylövést helyettesítő durranáskor."

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/04/25/bruce_willis_fia_a_nyugatinal_lovoldozott/

Profile  

PostPosted: 23:38, 26-04-2012 
impulsecreator.hu

probaljunk meg visszakanyarodni a topik eredeti medrebe, es ha van mirol, beszelgessunk komolyan
mostantol irtani fogom innen az elozo nehany posthoz hasonlo hulyesegeket, nyilt ezeknek egy kulon topik
emlekeztetoul bemasolom ib temaindito postjat

ib.su wrote:
:!: olvasd vegig, mielott nyomod a valaszt, koszi :!:

hozzuk vissza az eletet a forumba, torjuk meg az egyforma buli-topicok egyhangusagat egy klasszikus "boncolgatos" temaval. itt egy vitaindito kerdes - elsore talan tul emelkedettnek hangzik, vagy eppen tul sekelynek, de majd kifejtem, hogy mire is gondolok. szoval: hol tart ma a drum and bass a nagyvilagban es itthon? mik a problemak? mik a kilatasok? mennyit artott, es mennyit hasznalt a szinternek illetve a zenenek az internet?

ugy erzem volt szerencsem tuzkozelbol vegigkovetni az utobbi eveket, es tapasztaltam az elmult honapokban egy-ket negativ tendenciat. hogy most buktak ki belolem ezek a kerdesek, az egy Dillinja interjunak koszonheto, amit az rwndmag.com-on olvashattok. ha ezek a problemak elertek azt a szintet, amirol egy Dillinja kaliberu figura igy nyilatkozik, akkor vajon mit erzekel ebbol a tisztelt hazai kozonseg, es foleg az itt megszolitott forum massziv?

- miert zuhannak az eladasok? az mp3 a hibas? csak az?
- miert kenyszerul djzni minden producer, meg az is, aki nem akarna, de kenytelen, amikor radobben, hogy abbol van eselye penzhez jutni, ellenben a zenelessel?
- ezzel parhuzamban hogyan tunik el gyakorlatilag A Lemezlovas (aki nem producer)?
- mi ez a sok uj label? kik ezek az uj eloadok? tenyleg mindegyik annyira jo, es olyan megerdemelten porog?
- hogyan valik ertektelenne es erdektelenne az a zene, ami a heten jelent meg, mert mindenkinek minden meg elobb, es annal is elobb kell? es hogyan oli meg ez, es az uj technologiak a dubplate kulturat, ami akar jo, akar rossz, de egy evtizedig eleg szepen elmozgatta ezt stilust?
- es mire ez a sok szinvonaltalan buli?

van meg egy rakas nagy kerdojel, ezek eppen csak azok, amiket a Valve fonok erint a fenti interjuban, vagy amiket Amit hozott szoba par hete, amikor Flight musoraban vendegeskedett (Klute-tal egyetemben). nyilvan nem megoldasokat varok, de egy-ket jo gondolat felmerulhet, es elindulhatunk valamerre. szeretnem latni, hogy van itt egy olyan reteg, aki tullat a sajat kis korein, es hajlando kicsit korbejarni a dolgokat, megvizsgalni a kulonbozo aspektusait a temanak. aztan meg, ahogy a divatos szofordulat mondja, "gondolkodj globalisan, cselekedj lokalisan" - szoval ha lesz par ember, aki ezentul kicsit tudatosabban mozog a temaban, ha sikerul par uj ember figyelmet ravilagitani dolgokra, akkor mar megerte.

a kiserlet kettos: szeretnem latni azt is, hogy a kozhiedelemmel ellentetben tudunk meg kulturalt parbeszedet folytatni a forumon ugy, hogy kozben igenis erintunk egyesek szamara esetleg kellemetlen kerdeseket. ezert kerek mindenkit, hogy szanjon egy par percet a valaszara, es extran kerem, hogy mellozzuk a szemelyeskedest, mert ez most tenyleg nem arrol szol, hogy ki a nagyobb dzsungelista a gaton. (tartsuk alacsony szinten a szmajlikat es a hangulatgerjeszto fake-usereket is. ha szukseges lesz, elni fogok a moderatori eszkozokkel.)

ha a szemelyes velemenyemre vagytok kivancsiak, en nem latom soteten a helyzetet - ahogy Dillinja is emlit pozitiv dolgokat, es nyilvan azok tudataban vag bele a Valve eros bovitesebe, amit elmond, vagy ahogy Amit sem lehetne vendeg egy radioadasban, ha nem fordult volna a figyelem az uj hangzasok fele. ez nem egy melypont, csupan egy fazis, amin tul fog jutni a zene es a szinter is, hiszen mindig is a progresszio volt az egyik kiemelten fontos jellemzojuk. de igenis van egy-ket zavaro/zavaros dolog, amit rendbe lehetne rakni a fejekben.

fogjunk hozza.

Profile  

PostPosted: 13:34, 30-04-2012 
droid

A Tilos balhé is megér egy pár gondolatot (sorry, ha már máshol foglalkozva van az üggyel)

http://www.facebook.com/tilosradio/posts/132744310191751

Profile  

PostPosted: 19:26, 30-04-2012 
original nuttah

hová tünt a kérdésem? nem ide való vagy mi?

szerk. jólvan akkor a cset témában kérnék választ, köszönöm és bocsánat!

Last edited by jonnyk on 11:57, 01-05-2012, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 05:58, 01-05-2012 
braindeath

.

Profile  

PostPosted: 11:38, 03-05-2012 
solarcube

Gebass wrote:
A Tilos balhé is megér egy pár gondolatot (sorry, ha már máshol foglalkozva van az üggyel)

http://www.facebook.com/tilosradio/posts/132744310191751

miféle tilos balhé? törölték az oldalt már....

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 20:02, 03-05-2012 
droid

Uristen..gondoltam h nem lesz nagy durranás...na de azért ez..

Profile  

PostPosted: 20:49, 03-05-2012 
metalhead

lololol

Profile  

PostPosted: 21:47, 03-05-2012 
droid

Ne.

Profile  

PostPosted: 21:47, 03-05-2012 
original nuttah

na már ő is :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]