i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:45, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:17, 15-03-2001 
impulsecreator.hu

thanx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 16-03-2001 
ujonc

brownak kulon gratulacio, ha mar mi kezdo ujsagirok ilyen pofatlan allatok vagyunk, legalabb ne kerkedjunk vele a forumon.
amugy csokolom az intersongos stabot, roppant szinvonalas egy "portal", foleg a CHOOBY interju tetszik kurvara

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 16-03-2001 

Kérdés:Mikorra várható a következő hepaj?Minél hamarabb!!!!!8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:47, 16-03-2001 
allnightbreakz

Kösz az építő kritikikákat (phorum,partivjú).
Dave: a következő, szerintem egy, másfél hónap múlva várható. A problémát a hely jelenti, hiszen a Trafó pincét szerencsére kinőttük. Jó lenne, ha írnátok ötleteket, hol lenne jó megtartani a következő mókát!!!!!
Terveink szerint 2 terem lenne 1.:jazzydnb 2.:triphopchillout (ez is hiányzik a mai bulikról).
na...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 24-03-2001 

bandai: de gyökér vagy bazzeg... itt egy mail intersong@intersong.hu itt panaszkodj.. vagy nyiss topicot.. mondta valaki egy szóval is hogy szakember vagyok? te nagyon kész arc vagy.. az intersong inkább embereknek szólnak nem drogosoknak.. lehet ezért nem tetszettek a dolgok ott.. egyszer nézd meg ha nem vagy belőve...
luca messze nem vagyok az.. kitől veszitek ezeket?
mauwrssie ha tetszett olvasgass nyugodtan.. szerintem is kifejezetten jól sikeredett...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:11, 24-03-2001 

2brown: yo kisbarna, imh0 nagyon egyszerű és kézenfekvő a megoldás>>nem muszáj prÓhuromoznod!:] de szíved joga, h kinek és hova írogatsz, oFkoRZ!
++ u wrote: "az intersong inkább embereknek szól/(nak?-hej-hej-helyes beszéd;) nem drogosoknak"??...Ooops,
hát °°nocomment°°... inkább meg sem osztom veled a "titkot", h az imp kinek szól, de úgy látom, téged is érdekel valamennyire a dolog, ha már egyszer itt vagy és írogatsz...
++ mauwrssie neked címzett írása meg mintha kis gyúnyt, iróniát, esteleg pejoratív elemet is tartalmazna? hm? szövegkohézió, ilyenek? vagy inkább ne használjak ilyen csúnya szavakat?:}
2bandai: ne bántsuk az újságírókat, pls:}
[béke!:]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:26, 24-03-2001 

2 brow: vizsgald mar felul a korabbi beirasaidat, aztan gondolkodj el ki a gyoker.
az intersong embereknek szol azt latom... olyanoknak akiket nem erdekel a zene, azt akarjak csak tudni, mi eppen a meno.
itt meg zommel olyan emberek vannak akik tudjak mit hallgatnak, es felbassza oket a hozza nem ertessel kombinal pofatepes.

ybon:

igaz, ne bantsuk az usjagirokat, brow sosem lesz az.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:41, 24-03-2001 

2 brow:

az intersong.hu jobban bejon belove. :P
a teljes webcolor palettat felhasznaltatok? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 24-03-2001 
ujonc

yb0n: hogy lehetsz ilyen alavalo, hogy mindenfele mogottes tartalmat probalsz belemagyarazni gyermekien artatlan hozzaszolasomba?
igenis felnezek az intersongos irokra es szerkesztokre, vegre valakik, akik TUDJAK MIROL KELL IRNI ES TUDJAK, HOGYAN.
itt egy pelda:

[[Zalatnay Sarolta egyik nagy slágerében így énekelt:

"Nem vagyok én apáca
Nem élhetek bezárva
Te sem vagy kedvesem börtönõr
Engedj ki hát a hûvösrõl"

Vajon tényleg hûvösre kerül az énekesnõ? Mi történt valójában?]]]

azt hiszem van meg mit tanulnunk.
ujsagiro tanfolyam nem indul intersong keretein belul?

»

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 24-03-2001 

2mauwrrsie: mindenkepp szólj, ha indul intersongos újságíró tanfolyam, én akarok az elsők között lenni, aki jeletkezik!!!;)))
"van még mit tanulnunk"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 25-03-2001 

erre a tanfolyamra én is jelentkeznék...
nem értelek titeket.. mondjuk sok "embert" nem értek meg..bandai tényleg nem leszek újságíró... és lécci mondd már meg mihez nem értek annyira.. thx..
annyira viccesek vagytok.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 25-03-2001 
ujonc

nem is igazan arrol van szo hogy mihez nem ertesz, inkabb olvasd csak vissza a beirasaidat, es szallj magadba, micsoda gyokersegeket irtal.
eleg nehez nem felbasznom az agyam amikor fogod magad es ledrogosozod az olvasoinkat, ezzel egyutt az ujsagot es minket probalsz minositeni.

KIKEREM MAGAMNAK BASSZAMEG!

mi a faszt kepzelsz te hogy latatlanban ilyenmod vadolj barkit is, hogy nem veszed eszre hogy milyen kicsinyes modon veded az olcso bulvarmagazinotokat (persze biztos van igeny _ilyenre_ is, csak eppen magadat jaratod le azzal hogy ezen a forumon kepviseled)
az egeszbol az jon le nekem hogy Te egy eleg korlatolt es buta ember vagy. cafolj ra ha tudsz.
ennyinek kellett volna kiderulnie eddigi hozzaszolasaimbol de lehet hogy rogton egyszerubben kellett volna fogalmaznom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 25-03-2001 

2brow: nagyon örülök, hogy "annyira viccesnek" találsz, de sajnos a megnyilvánulásaid alapján csak röhögni tudok rajtad...

u wrote: "nem értelek titeket" *
yay, te tényleg ennyire nem tudsz olvasni a sorok között?!?!
>> akkor tisztán és érthetően :

~ az intersong.hu-tól _hányni_ tudnék,
~ eszem ágában sincs intersongos újságíró tanfolyamra menni!!! (gúnyként értendő az előző beírásom, az csak egy viTz, nem tűnt fel?!?!)
~ mauw nem pacsizott veled, éppen ellenkezőleg mínősített

te is elég könnyen legyökérzed az embereket, szóval nem lesznek álmatlan éjszakáim, ha azt mondom rád, hogy tényleg SZÁNALMAS vagy! (...és ezt nem én mondom először, már 60 Hz topicban is "sikeresen bemutatkoztál")

nincs harag a szívemben, de gondolkozz el egy kicsit a dolgokon [dolgaidon!], pls:)

[béke+szeretet!:]

ybOn brow°nie

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 25-03-2001 
ujonc

en viszont haragszom mert pont az ilyen arcok miatt terjednek el ezek az elvetemult tarsitasok a "drogos tekknosokrol" es tarsaikrol. pont az a tipus, aki ha nagy lesz, frocsogve fog kiseloadast tartani a het vezerrol meg a turulmadarrol, az a tipus, aki nem lat tovabb a masik orranal.

brow: hany eves is vagy tulajdonkeppen? gondolkodj mar egy kicsit, mikkel vadolsz meg embereket naiv ostobasagodban, "en is csak ezt hallottam" felkialtassal (ujsagiro iskola, elso lecke: SOHA semmit ne higgy el, amig csak egy forrasbol hallottal rola), gondolkodj el rajta, ki vagy te, milyen jogon minositesz tobb szaz olvasot, akik igenis nyugodtan vehetik ezt _szemelyes_ sertesnek.

legy szives ezentul _nagyon_ valogasd meg a szavaidat, olvasgasd a NETIKETTET, ha mar se tolerancia se intelligencia nem jutott beled, es ha mar ostoba gondolataid vannak (drogert jatszani radioban, on-line ujsag drogosoknak, leirtak a vendeglistarol) inkabb maradj csondben. mert ez igy leirva olyan mint egy rossz vicc, de a teny, hogy komolyan gondolod, inkabb felelmetes mint vicces.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 26-03-2001 

ybon a 60hz topicról annyit hogy szerintem te is tudod nagyon jól hogy amit skeam összehord az oltás és hazugság.. csak így próbálják magukról levakarni a sarat mert hibát követtek el.. ez az igazság.. leírom mégegyszer : nem én csináltam azt a design-t, nem én vagyok a webmester, ha nem tetszik a design, írd meg ott észrevételed, javaslatod, mert szerintem semmi értelme itt fikáznod...jah csak annyit hogy április végén indul az új portál az lehet hogy tetszeni fog, lesz benne sok újdonság.. szép arc vagy ha el is hitted hogy elmennék arra a tanfolyamra.. ( vicc volt de látom elég gyenge a felfogásod..) nem kell leírnod mégegyszer hogy ki fikáz, mert nem vagyok akkora hüje mint te hogy nem veszem észre..
drogosokról csak annyit, hogy ezt vettem észre, hogy mostanában túl sok az a fiatal akik a mammutnál gyűlnek és versenyeznek ki dob be több ekit és sajnos sokan vannak ilyenek akik ezt az oldalt olvassák, fikázzák a másikat mint ahogy én és ti is teszitek.. és ennek végül is semmi értelme, de bármit beír az ember itt as fórumokon, utánna csak a fika... nem tudom észrevettétek hogy pl egy topicon mondjuk az első 8-9 beírás még a topicról szól a többi csak fika.. ebben biztos én is oka vagyok 1-2 topicban, de a 60hz beírásom szerintem tök jogos, itt is lehet hogy első beírásaim nagyon primitívek, de a folyamatos átbaszások és fikázás után nem vagyok egy túl higgadt ember.. hát elnézést kérek akit megbántottam volna, olvasók, írok,stb..
peace
( most szerintem nem voltam túl durva, elnézést is kértem és kb a köv 10 beírás csak fika lesz.. )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 26-03-2001 

valdi elnézést

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 26-03-2001 

2brow: te tényleg totál nem érted az egésznek a lényegét, ez hihetelen...
>n0fika>
és tudod, hogy miért? mert már annyira sem méltatlak, hogy fikázzalak...

[p]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 26-03-2001 

valdi látod nem én kezdem... mindíg betalálnak..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:35, 27-03-2001 
ujonc

brow nagyon remelem hogy ez volt az utolso hozzaszolasod ever.
menj intersong oldalra es vitazz a vip feloszlasarol vagy szidd a feltetelezett drogosaidat, de konyorgom: hazai palyan.

mi sem bomlasztunk ott, te se tedd itt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 27-03-2001 

:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]