i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:48, 18-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1660 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 83  Next
Author Message
 Post subject: Re: Fotózás
PostPosted: 18:28, 23-03-2010 
bladerunnaz

Gutti wrote:
ez is egy több éves fotósorozat és mégis többet látok benne
http://www.badgirlshotel.com/

http://www.badgirlshotel.com/pic0010.html

zsir :badthumbs:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 18:30, 23-03-2010 
original nuttah

Ehhez képest a "pedofil" csávó sorozatai meglehetősen szerények, visszafogottak. :)

Profile  

PostPosted: 18:31, 23-03-2010 
ujonc

Gutti wrote:
azért ekkora feszkó nincsen.. régebben is ismertem az embert, de hogy ekkora mainstream isten lesz egyszer, azt nem gondoltam.

ez is egy több éves fotósorozat és mégis többet látok benne
http://www.badgirlshotel.com/

no, de nem akarom én bántani a bálványt, csak nekem hatásvadász bulvár cucc

ez egy rohadt jo album!!!
pedig nincs is benne gapping asshole..:)

Profile  

PostPosted: 18:38, 23-03-2010 
állat

Gutti wrote:
azért ekkora feszkó nincsen.. régebben is ismertem az embert, de hogy ekkora mainstream isten lesz egyszer, azt nem gondoltam.

dehat legalabb 10 eve 'mainstream' 'isten', 98-ban jelent meg a Hysteric Glamour, 2001ben meg mar a hulye is tudta, h ki a kockasinges oreg kujon
bar ha a velvetre kerulestol szamitjuk a befutasat, akkor persze nem :)

( Egyebkent erdekes pont fotozassal foglalkozo emberektol azt hallani itt, h "nem tartjak semmire" Terry Richardsont, "meg ilyet a nagyanyam is tud felkezzel".
Dolgoztam mar jo nehany profi fotossal eddigi palyafutasom soran, es nem egyszer fordult elo, h azzal a keressel allitottam be,
h 'legyen olyasmi, mint a Terry-fele fotok'. Erre tobbnyire az a valasz erkezett, h a segget a foldhoz csapkodna oromeben az illeto, ha olyan kepeket tudna loni, mint az oreg, mert hogy kurvara nem olyan konnyu azt - de azert persze megprobaltak, es tenyleg nem ment. Ugy. )

Profile  

PostPosted: 19:45, 23-03-2010 
original nuttah

oké, vége a munkának, mára off

Terry leckéi alább láthatóak:

http://www.tripontlightacademy.hu/video/lindsay-lohan-by-terry

http://www.tripontlightacademy.hu/video/the-making-of-the-pirelli

Profile  

PostPosted: 20:33, 23-03-2010 
original nuttah

Roki wrote:
Gutti wrote:

dehat legalabb 10 eve 'mainstream' 'isten', 98-ban jelent meg a Hysteric Glamour, 2001ben meg mar a hulye is tudta, h ki a kockasinges oreg kujon
bar ha a velvetre kerulestol szamitjuk a befutasat, akkor persze nem :)

Ugyan már, mindenkinek kihagy egyet a szíve, ha egy lapon szerepel hajdu péterrel.

Roki wrote:
( Egyebkent erdekes pont fotozassal foglalkozo emberektol azt hallani itt, h "nem tartjak semmire" Terry Richardsont, "meg ilyet a nagyanyam is tud felkezzel".
Dolgoztam mar jo nehany profi fotossal eddigi palyafutasom soran, es nem egyszer fordult elo, h azzal a keressel allitottam be,
h 'legyen olyasmi, mint a Terry-fele fotok'. Erre tobbnyire az a valasz erkezett, h a segget a foldhoz csapkodna oromeben az illeto, ha olyan kepeket tudna loni, mint az oreg, mert hogy kurvara nem olyan konnyu azt - de azert persze megprobaltak, es tenyleg nem ment. Ugy. )

Megcsinálta a maga stílusát. Felrúgott mindent, ami az addigi fotózás alapjait és művészetét képezte és egyben ki is lépett a tömeggyártásból. Hogy ez rombolás vagy egy új stílus létrehozása, már teljesen szubjektív. A divatszakma és a többség szerint zseniális.

Én (egy hobbi-fotós) azt érzem ezekben a képekben, hogy elértéktelenedett bennük minden olyan erény, ami nálam a mozgatórugója a fotográfiának.
Nem tudnék hasonlót csinálni és nem is akarok. (Egyszer próbáltam és szánalmas lett)

Csupán azért hánytam be ide a topicba az egész témát, mert kíváncsi voltam, h ki hogy van ezzel. Nem akartam belőle presztízskérdést csinálni.

Holnap elővehetjük a csődközelbe került Leibowitzot;)

Profile  

PostPosted: 20:40, 23-03-2010 
állat

kiraly, Leibowitzot szivesen fikazom
:D

Profile  

PostPosted: 08:08, 24-03-2010 
zee german

Roki wrote:
Dolgoztam mar jo nehany profi fotossal eddigi palyafutasom soran, es nem egyszer fordult elo, h azzal a keressel allitottam be, h 'legyen olyasmi, mint a Terry-fele fotok'.

eleve a keres eleg bizarr, ha zsenialis anyagot akarsz akkor kenytelen leszel egy zsenit felberelni, az meg sosem fog olyat csinalni mint egy masik zseni, hacsak nem masolo-zseni.

tavalyelott egy ismeros art director buszken mutogatta a coca cola beach house printanyagot lachapelle-stilusaban, es akkor is csodalkoztam hogy ha nem tudjak kifizetni lachapellet akkor minek erolkodnek egyaltalan? mi a legjobb amit el lehet erni? ranez valaki es azt mondja hogy 'je, ez pont olyan mintha az a hires fotos csinalta volna, csak egy kicsit gagyibb'

sztem vagy megtalalod azt a fotost/zeneszt/set designert/rendezot akinek a munkaja/stilusa passzol az anyaghoz vagy nem, persze oda lehet menni egy davincihez is es megkerni hogy fessen egy van goghot, de teljesen remenytelen. persze annyira bevett szokas hogy fel se tunik senkinek, aztan megy a csodalkozas hogy miert kozepesek meg szarok az anyagok.

ne vedd szemelyeskedesnek, csak nekem errol a mondatrol pont ez ugrott be, mindig is kivancsi voltam hogy az ugynoksegi oldalrol senkinek nem tunik fel mennyire bizarr ez a hozzaallas, vagy igen?

visszaterve a richardsonra, sztem a csavo titka amugy pont a perverz szemelyisege, es a reakcio amit a modellekbol kivalt. es persze pont jokor nyomja meg a gombot. vilagitasban eleg minimal, hanyag kompozicioi vannak, viszont mindenkibol kihoz valami egyedit amitol eletre kel a kep, a zsenialis fotohoz ennyi pont eleg, es valoban utanozhatatlan. mint yousuf karsh amikor kiveszi churchill szajabol a szivart.

Profile  

PostPosted: 11:06, 24-03-2010 
ujonc

gondolom ezért van alkalmazott grafikus és fotográfus, hogy a már kitalált "alkalmazásokat" -legyen szó grafikáról vagy fotózásról akár- felhasználva reprodukáljon egy már kész stílust..
természetesen ebben benne van amit te írtál, hogy így a középszerű dolgok születnek de az meg megint egy más kérdés..
aztán lehet elbeszélek melletted, bár nem hiszem!:)

Profile  

PostPosted: 11:19, 24-03-2010 
állat

megacrash wrote:
Roki wrote:
Dolgoztam mar jo nehany profi fotossal eddigi palyafutasom soran, es nem egyszer fordult elo, h azzal a keressel allitottam be, h 'legyen olyasmi, mint a Terry-fele fotok'.

eleve a keres eleg bizarr, ha zsenialis anyagot akarsz akkor kenytelen leszel egy zsenit felberelni, az meg sosem fog olyat csinalni mint egy masik zseni, hacsak nem masolo-zseni.

tavalyelott egy ismeros art director buszken mutogatta a coca cola beach house printanyagot lachapelle-stilusaban, es akkor is csodalkoztam hogy ha nem tudjak kifizetni lachapellet akkor minek erolkodnek egyaltalan? mi a legjobb amit el lehet erni? ranez valaki es azt mondja hogy 'je, ez pont olyan mintha az a hires fotos csinalta volna, csak egy kicsit gagyibb'

sztem vagy megtalalod azt a fotost/zeneszt/set designert/rendezot akinek a munkaja/stilusa passzol az anyaghoz vagy nem, persze oda lehet menni egy davincihez is es megkerni hogy fessen egy van goghot, de teljesen remenytelen. persze annyira bevett szokas hogy fel se tunik senkinek, aztan megy a csodalkozas hogy miert kozepesek meg szarok az anyagok.

ne vedd szemelyeskedesnek, csak nekem errol a mondatrol pont ez ugrott be, mindig is kivancsi voltam hogy az ugynoksegi oldalrol senkinek nem tunik fel mennyire bizarr ez a hozzaallas, vagy igen?

visszaterve a richardsonra, sztem a csavo titka amugy pont a perverz szemelyisege, es a reakcio amit a modellekbol kivalt. es persze pont jokor nyomja meg a gombot. vilagitasban eleg minimal, hanyag kompozicioi vannak, viszont mindenkibol kihoz valami egyedit amitol eletre kel a kep, a zsenialis fotohoz ennyi pont eleg, es valoban utanozhatatlan. mint yousuf karsh amikor kiveszi churchill szajabol a szivart.

bizarr? :D bazdmeg, ez a reklamszakma(volt), raadasul magyar

Profile  

PostPosted: 11:36, 24-03-2010 
partiarc

itthon(sokszor kulfoldon is) a divat anyagok nagy resze is ugy keszul, h mas orszagokbol jobb ujsagokbol kitepnek lapokat es oda rakjak a fotos ele h ilyet akarnak latni....akkor a reklamok miert keszulnenek mas kepp?
de ez pl. nem a reklam ugynoksegek hibaja a hanem a kliensek e, akik nem bizzak ra a kreativot egy jo csapatra, es hozza nem ertesuk mellet is beleszolnak abba, h mi hogy nezzen ki.....

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

PostPosted: 15:04, 24-03-2010 
zee german

jaja, lehet csak en vagyok idealista

Profile  

PostPosted: 21:25, 24-03-2010 
droid

inoksz wrote:
itthon(sokszor kulfoldon is) a divat anyagok nagy resze is ugy keszul, h mas orszagokbol jobb ujsagokbol kitepnek lapokat es oda rakjak a fotos ele h ilyet akarnak latni....akkor a reklamok miert keszulnenek mas kepp?
de ez pl. nem a reklam ugynoksegek hibaja a hanem a kliensek e, akik nem bizzak ra a kreativot egy jo csapatra, es hozza nem ertesuk mellet is beleszolnak abba, h mi hogy nezzen ki.....

JAH, ez pontossan igy van!!!!!!!!!!!!! :nemtom:

http://www.pdcdesigns22.com

Profile  

PostPosted: 00:25, 26-03-2010 
original nuttah

ti hol hivatnatok elo nagymeretu kepet? (80cm szeles kb)

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 14:16, 26-03-2010 
partiarc

Alapvetoen besetalnek Tomihoz a dontpanicba es o elintezne olcson....:)
Ha meg sos akkor http://www.digitalpress.hu/ ok se tul dragak.....

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

PostPosted: 14:32, 26-03-2010 
original nuttah

Nekem az intrudert ajánlották többen.

www.intruder.hu

Sok fotós jár oda és annyiból extra a dolog, hogy ha kéred, akkor leülsz velük és ott át tudjátok nézni a színbeállításokat, fényeket, megnézhetsz több papírt, stb.

Nekem őket ajánlották, de eddig csak névjegyeket, prosikat nyomtattam velük, szóval nem teszem le a nagy esküt.

De jelezd mindenképpen, hogy külön figyelmet kérsz.

Profile  

PostPosted: 17:07, 26-03-2010 
original nuttah

de en nem nyomtatni szeretnek, hanem elohivni rendes fotopapirra..

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 17:34, 26-03-2010 
original nuttah

ehhdepéntekvan..

oké, akkor szimpla közérdekű info volt

Profile  

PostPosted: 17:40, 26-03-2010 
original nuttah

http://www.youtube.com/watch?v=uyxDBRnuL3s&feature=related

érdekes

Profile  

PostPosted: 21:48, 27-03-2010 
souljah

jade wrote:
ti hol hivatnatok elo nagymeretu kepet? (80cm szeles kb)

egyértelműen a colorphotodigital. minden nagyításomat ott készíttetem.
rendes fotópapírra már ők sem dolgoznak. van annál tartósabb, sok szempontból jobb minőséget nyújtó is. ha szeretnéd, hogy látszódjon a perforáció, azt is megoldják. bár gondolom Te is digivel fotózol, szóval ez nem kérdés. de pláne digi esetén velük biztosan jól jársz. ja, több fajta kidolgozási mód között választhatsz.
cpd.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1660 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 83  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]